2777
2789

۴ساله تو اقدام،،یه لوله ندارم،ذخیره تخمدانم پایینه، چهارتا دونه فولیکولایی که برام مونده ریز وبی کیفیتن،دکترا تقریبا حتی ای وی اف رو برام خیلی محتمل نمیدونن،ماه قبل رفتم دکتر قرار شدسینال اف بزنم وروزهفت پری برم سونو،ولی الان۵_۶روزه عقب زدم،هیچچچچچ علائمی ازبارداری ندارم،روز۲۹پری بی بی چک منفی بود،همش دارم انتظار میکشم،ماه قبل تنها ماهی بود که اصلا انتظار وتوقعی برا بچه شدن نداشتم،ولی خواب دیدم دارم باشوهرم سیسمونی میخرم،،بعدشم فرداش دوباره خواب دیدم یه بی بی چک بزرگ ۲خطه جلومه،ازخوابام خندم گرفت،چون بچه دارشدن برامن مثل معجزه ست،ومن فقط منتظر پری بودم که این سینال اف هارو تزریق کنم.حالا این عقب افتادنا چه معنی میده....خداداره باهام شوخی میکنه،قراره دوباره خجالت زده ی خودم شم😔همسرمم نمیزاره آز بدم،میگه صبر کن.....دوست داشتم فقط دردوول کنم ....همین...ایکاش زودتر زمان میگذشت

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردندو چون دریا آرام شد،خود را اسیر صیاد دیدند…تلاطم زندگی حکمت خداست،از خدا دل آرام بخواهیم، نه دریای آرام.

انشالله هر چی براتون خیر مقدور بشه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی سخته. منم معنی انتظار رو میفهمم. اما معجزه ها همیشه اتفاق میفتن. خدا بزرگه.

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

شماکه هورمون آنتی مولرین ندادین،ازکجامیگی ذخیره کنه!!

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

انشالله ک باردار میشی ولی اگرهم نبودی ناامید نشو منم بعدچندسال ک ای وی اف کردم ومثبت شدم یهو رشد جنین متوقف شد وتمام، دنیا برام انگارتموم شد سه ماه بعد باز انتقال جنین دادم و دیگه ایندفعه همچی عالی بود بچم دوسالشه

کاش بچه ای ک تو شکممه مال تو بود

لیاقتش روداشتی....لطف خداست😇

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردندو چون دریا آرام شد،خود را اسیر صیاد دیدند…تلاطم زندگی حکمت خداست،از خدا دل آرام بخواهیم، نه دریای آرام.
شماکه هورمون آنتی مولرین ندادین،ازکجامیگی ذخیره کنه!!

fshدادم....Amh دادم و سونوگرافی واژینال

خدا کنه عزیزم چله زیارت عاشورا هم به نظرم بردار

امروز روز۱۲چله عاشورام...ممنونم..