پیرو تاپیک پربازدیدی که پسر ۲۴ساله میگه با این سنم رفتم خواستگاری بابای دختره گفته خونه نداری ،یکم که کامنتاشو خوندم متوجه شدم که کلا اویزون خانوادشه خونه و ماشین که از خانوادشه شغل هم وابسته به خانوادشه ،درسته سنش کمه ولی خیلیا حتی تو دوران دانشجویی سعی میکنن از نظر شغلی مستقل بشن ،حس میکنم پسرایی که تو این سن و سالن کلا تو فازن ،یه خواستگارم من داشتم اونم حتی به خودش زحمت نمیخواست بده که بره یه کاری یاد بگیره و اصرار داشت فقط وابسته به خانوادش روی زمین کشاورزی مادرش فقط کار کنه و چندرغاز بندازن جلوش تازه خیلیم رفتارش شبیه همین اقا بود و فکر میکرد شاهزاده چارمینه و اعتماد به نفسش باسن اسمونو جر میداد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسری تا مستقل نشده نباید بره خواستگاری و گرنه اون دختر بیاد همش دستشو دراز کنه جلوی خانواده شوهر همه اسرار زندگی و مخارج زندگی میفهمن و همش منت میزارن سر عروس بدبخت