33__pariya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 875 عنوان چکار کنم همه چی بهم بخوره 78 بازدید | 8 پست بچه ها توروخدا بهم بگید چکار کنم چند روز دیگه نامردیمه پشیمون شدم نمیتونم به پسره بگم خانوادم مخالفن یا بگم خودم نمیخامچون کار از کار گذشته هم میدونه خانواده راضیه هم من نشون دادم که راضیم ولی الان پشیمون شدمچکار کنم؟؟؟ 😭 امروز | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rastamansh عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4654 ما از چیزی خبر نداریم که درست راهنمایی کنیم ولی تجربه میگه نه خودتو نه طرفو بدبخت نکن اگه دلیل محکمی داری بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
33__pariya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 875 ما از چیزی خبر نداریم که درست راهنمایی کنیم ولی تجربه میگه نه خودتو نه طرفو بدبخت نکن اگه دلیل محکمی ... دلیلم اختلاف سنیه هی خانوادم میگن با یک پیرمرد ازدواج کردی😐من ۱۸ اون ۳۰دنیا هامون کاملا شبیه به همه
33__pariya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 875 ما از چیزی خبر نداریم که درست راهنمایی کنیم ولی تجربه میگه نه خودتو نه طرفو بدبخت نکن اگه دلیل محکمی ... ولی نمیتونم بش بگم بخاطر اختلاف سنی نه چون من روز اول گفتم اختلاف سنی برام مطرح نیست
rastamansh عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4654 ولی نمیتونم بش بگم بخاطر اختلاف سنی نه چون من روز اول گفتم اختلاف سنی برام مطرح نیست مگه چقدر اختلافه بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
rastamansh عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4654 ۱۲ سال تقریبن نمیخام بگم خوبه یا بدهبه نظر من اگه همه چیز اوکیه ودنیاتون یکیه خیلی همو دوس دارین و پیشش آرامش داری دست دست نکنباز خودت بهتر میدونی بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم