2777
2789

خیلی ذاریات خوندم واقعه خوندم ولی تاثیرش خیلی خیلی کمه

وقتی یک نفر ذاتا مشکل داشته باشه با آیه و قرآن نمیتونی روش تاثیر بذاری و زندگیشو تغییر بدی باید تسلیم شی

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون قرآن میگه انسان چیزی جز تلاش و کوشش خودش نیست

روان شناسا تو درمان خیلی از آدما موندن

مخصوصا خودشیفته ها

شما چجوری میخوای با دعا و آیه حلش کنی

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

همون قرآن میگه انسان چیزی جز تلاش و کوشش خودش نیست روان شناسا تو درمان خیلی از آدما موندن مخصوصا خود ...

چرا خدا باید آدمای معیوب رو خلق کنه وقتی دقیقا روی آینده و زندگی ماها تاثیر میذاره

من میخوام رفتار خودم روی آینده ام اثر بزاره نه رفتار یکی دیگه دقیق آینده م رو نشونه بگیره

لطفاً هر تاپیک مذهبی راجع به آثار مداومت بر دعا یا سوره یا ذکر خاصی بود منو تگ کنید 

چرا خدا باید آدمای معیوب رو خلق کنه وقتی دقیقا روی آینده و زندگی ماها تاثیر میذاره من میخوام رفتار خ ...

این حقیقت خیلی دردناکه ، اینکه دقیقا دیگران تاثیرات فراوانی تو زندگی ما دارند ، در رزق و روزی ،در گناه و ثواب و .....

چرا خدا باید آدمای معیوب رو خلق کنه وقتی دقیقا روی آینده و زندگی ماها تاثیر میذاره من میخوام رفتار خ ...

راز خلقتو من نمیدونم

ما شاید نتونیم جهانو تغییر بدیم گنده تر از ماهم نتونستن

ما فقط میتونیم یاد بگیریم چجوری آسیب کمتری ببینیم از افراد ناسالم

خیلی چیزا هست که عادلانه به نظر نمیاد اینکه هرسال کلی آدم بر اثز قحطی از گشنگی تو افریقا میمیرن

اینکه چرا یه کودک بیگناه تو زباله پیدا میشه مگه چه گناهی کرده

خیلی ازین چیزا هست

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

راز خلقتو من نمیدونم ما شاید نتونیم جهانو تغییر بدیم گنده تر از ماهم نتونستن ما فقط میتونیم یاد بگیر ...

درسته خیلی از این موارد هست پس خدایی که جهان رو برای یک سری افراد ناعادلانه آفرید نباید موقع سنجش یکسان برخورد کنه نباید توقع بی مورد داشته باشه

این حقیقت خیلی دردناکه ، اینکه دقیقا دیگران تاثیرات فراوانی تو زندگی ما دارند ، در رزق و روزی ،در گ ...

خیلی تاثیر دارن و این بدترین حقیقت جهانه اونم برای بعضی افراد

من الان باید چوب نادونی یه آدم دیگه رو بخورم راه گریز هم ندارم

همون قرآن میگه انسان چیزی جز تلاش و کوشش خودش نیست روان شناسا تو درمان خیلی از آدما موندن مخصوصا خود ...

یعنی روانشناسا زورشون از خدا بیشتره.متاسفم برا طرز فکرتون

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

یعنی روانشناسا زورشون از خدا بیشتره.متاسفم برا طرز فکرتون

اصلا چرا خدا آدمای روانی رو سر راه ما قرار میده ما چه گناهی کردیم

درسته خیلی از این موارد هست پس خدایی که جهان رو برای یک سری افراد ناعادلانه آفرید نباید موقع سنجش یک ...

بله نداره ...البته اینا مجوز ظلم به بقیه نیستاااا

حتی تو قانون کسی که بر اثر گرسنگی دزدی میکنه با کسی که از روی عادت و شکمسیری دزدی میکنه فرق داره

مجازات آدما بر اساس شرایط و نیتشون فرق میکنه

معمولا جاهای فقیر نشین جرم خیز تر از بقیه جاهاست

درسته خیلی از این موارد هست پس خدایی که جهان رو برای یک سری افراد ناعادلانه آفرید نباید موقع سنجش یک ...

قطعا همینطوره قرار نیست همه مثل هم پاسخگو باشیم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز