2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

3295 بازدید | 13 پست

سلام مامانای گل

کسی هست که نوزادش ریفلاکس داشته باشه و بخاطر همین سینه نگیره.اگه بردید دکتر بگید از چه راهی تشخیص قطعی دادن و چه دارویی با چه دزی بهش تجویز کردن.تجربیاتتون را برام بگید ممنون میشم

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد

دکتر ب من گف حتمااااا اروقش رو بگیر

صاف نخوابه

و اریب بزار رو دستت شیر بده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ات چند وقتشه 

بچم الان چهار ماهه و از دو ماهگی سینه نمیگیره البته در بیداری.میخوام ببینم اینا که بچه هاشون ریفلاکس داشته چیکار کردن و تجربیاتشون چی بوده

منم دخترم رفلاکس شدید داشت طوریکه نمیتونست راحت بخوابه دکتر رانیتیدین ایرانی داد کمی تاثیر داشت تا اینکه از تهران براش رانیتیدین خارجی به اسم زانتاک خریدم اصلا بچه از این رو به اون رو شد شب راحت خوابید طوریکه فکر کردم داروش خواب اور بوده که دیدم دکتر گفت نه چون رفلاکسشو خنثی کرده بچه راحت خوابیده تو هم بگرد اگر پیدا کردی با مشورت پزشک بهش بده ببین انشالله که براش جواب بده

من بچم معدش رفلکس داشت آب دهنش هی میریخت سینه نگرفت دکترم گفت شیره مادر بدتر میکنه بهم گفت شیر خشک ببلاگ AR بده شربت رانیتدینم داد سونوگرافی از معدشم داد که رفلکس خفیف داشت ولی بخاطره رفلکس خیلی اذییت شد بچم موقع غذا خوردشنم باید غذاهای ابکیو اب میوه نمیدادم چون تشدید میکرد الانم که دونیم سالشه آب دهنش بند نیومده ولی کلا بچه رفلکس هر چقدر بزرگتر میشه رفلکس معدش بهتر میشه 

بچم الان چهار ماهه و از دو ماهگی سینه نمیگیره البته در بیداری.میخوام ببینم اینا که بچه هاشون ریفلاکس ...

عزیزم پسر من تقریبا از اواخر سه ماهگی متوجه شدم که مثل قبل بیداری سینه نمیگیره ووووخلاصه با سرچ و دکتر رفتن و اومدن متوجه شدم که بچه رفلکس پتهان داره یعنی اسفراغ نمیکنه فقط شیر تا سر گلوش بالا میاد و برمیگرده .اصلا خواب نداشت گشنه بود همش دست و شونه متو لیس میزد .بیقرار بود و.... به اصطلاح نشخوار هم میکرد ...بردم دکتر چندتا یه فوق تخصص گوارش بش بکلوفن و امپرازول داد الان نزدیکای یکسالشه .و دارم بکلوفنشو قط میکنم ولی یکی دوماه دیگه باید امپرازولشو قط کنم نمیشه سر خود قط بشه 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

من بخاطر کم خوری بچه را دکتر بردم .خلتصه دارو زیاد هست و متنوع بساگی به پزشک داره و البته سوادش ..خلاصه هم من هم بچه ام خبلی سختی کشیدیم .انشالا هرچه زودتر مشکلتون حل شه

من بخاطر کم خوری بچه را دکتر بردم .خلتصه دارو زیاد هست و متنوع بساگی به پزشک داره و البته سوادش ..خل ...

ممنون از همگی

خواب بچم خوبه ولی اینکه گفتن شیر تا گلوش میاد و حالت نوشخوار داره را گاهی متوجه شدم.آب دهنش هم میاد.میبرمش دکتر.ممنونم مادرای گل.ب آرزوی سلامتی برای همتون

عزیزم پسر من تقریبا از اواخر سه ماهگی متوجه شدم که مثل قبل بیداری سینه نمیگیره ووووخلاصه با سرچ و دک ...

سلام  دختر منم رفلاکس داره و چها ماهشه و از یک ماهگی    پنتوپرازول مصرف میکنه ، من کپسول پنتوپرازول رو نصفی روز نصفی شب بهش میدم ، میخواستم بدونم پسر شما از همون اول تا الان که یکسالشه بدون وقفه بهش امپرازول رو میدین ؟ رانیتیدین  هم میدین؟ یه سوال دیگه. هم اینکه دختر من با این که دارو میخوره باز هم بالا میاره ولی خوب کمتر میشه، میخواستم بدونم پسر شما با مصرف دارو دیگه اصلا بالا نمیاره؟

ببخشید طولانی شد

👨‍👩‍👧
سلام  دختر منم رفلاکس داره و چها ماهشه و از یک ماهگی    پنتوپرازول مصرف میکنه ، من کپ ...

عزیزم بچه من اصلا بالا نیاورد فقط حس میکردم که تا گلوش شاید بالا میاره بله .تقریبا ۸ ماهه اول صب و شب ولی یکی دوماهه فقط صب نصف کپسول امپرازول میخوره راستش سرخود گاههی که اذیت میشه راینیتدین هم بش میدم .حس میکنم اروم میشه و میخوابه .

عزیزم بچه من اصلا بالا نیاورد فقط حس میکردم که تا گلوش شاید بالا میاره بله .تقریبا ۸ ماهه اول صب و ش ...

ممنون عزیزم ، اره دحتر منم رانیتیدین میخوره آروم میشه، ممنون که جواب دادی

👨‍👩‍👧
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792