2777
2789

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س) لطفا جوابم رو بدید عزیزم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم براتون صلوات میفرستم ع ...

عزیزم هر موقع اومدین آنلاین شدین اول این سوالم رو جواب بدین بعد این سوالم رو که شوهرم الان تو شرکت راننده آمبولانس هست ولی دوست داره بزارنش قسمت آتشنشانی همون شرکت بنظرت میزارنش یا همون راننده آمبولانس میمونه و روزی میرسه که تو اون شرکت رسمیش کنن و بنظرت کی جور میشه بتونیم روزی خونه و ماشین بخریم ببخشید زیاد شد ولی واقعا برام مهم هست اول بچه دار شدنم رو بدونم و بعد کار و بعد بقیه رو 😔

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه و چه جنسیتی به دنیا میارم براتون صلوات میفرستم ع ...

سلام گلم برای من افتاد بارداری داری گلم.براتون فرزند افتاد.

سلام گلم برای من افتاد بارداری داری گلم.براتون فرزند افتاد.

خب عزیزم چندتا بچه به دنیا میارم چه جنسیتی و کی چه زمانی حس میکنید اولین حامله شدنم اتفاق میفته و حامله میشم خدا خیرت بده

کسی میدونه الان همه ی اون مبلغ قابل خرید کردنه یا فقط نفری یک تومن میشه خرید کرد؟

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
خب عزیزم چندتا بچه به دنیا میارم چه جنسیتی و کی چه زمانی حس میکنید اولین حامله شدنم اتفاق میفته و حا ...

عزیز من گاهی حسم درست کار میکنه.الان اصلا بچه نداری؟؟؟حسم افتاد دوتا برات میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز