2777
2789
عنوان

من به این خیاط چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم مزون شب و عروس دارم.۲۰تومن هزینه خیلی زیادی ازت گرفتن همین قیمت برای دوخت عروس هستش.

برای پرو نرفتید؟؟

اون خیاط وظیفشه که پولی ازتون نگیره و پول پارچه رو هم پس بده

کردستان✌🏼🕊️

من تو مزونای زیادی کار کردم جاییکه دوختش خوب باشه چند هفته قبل عروسی لباسو پرو میکنن عیب و ایراداش ا ...

بک روز مونده به عروسی پرو کردم در عرض دو رپز دوخت

من یک ماهذو نیم قبل بهش داده بودم همش میگفت نگران نباش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پرو کرده بودی ؟شما که میگی کارش خوب بوده پس چرا اینجوری شده؟

حس میکنم خیاطه دفعه اولش بوده، من هیچی از خیاطی بلد نیستم در حد این که بچه بودم چند دست لباس برای عروسکم با دست دوختم تجربه دارم میدونم پارچه کشی و پارچه ای کش نیاد تو دوخت باید چقد اضافه بذاری

پرو کرده بودی ؟شما که میگی کارش خوب بوده پس چرا اینجوری شده؟

دقیقا مامانم میگه این از دست اون اومده بیرون

برای ما دو سال قبل ۴دست لباس دوخته بود چه با کیفیت

الان انگار یک خیاط ناشی دوخته

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بگو تقصیر خودتو گردن بقیه نندازلباس اشغال دوختی میرم اتحادیه ابروت رو ببرمواقعا هم میتونی بری اتحادی ...

چه جور میتونم این کارو کنم

بک روز مونده به عروسی پرو کردم در عرض دو رپز دوخت من یک ماهذو نیم قبل بهش داده بودم همش میگفت نگران ...

موقع پرو متوجع تنگی لباس نشدید؟ ولی جدی یه روز قبل عروسی خیلی دیره واسه پرو...

برو اتحادیه شکایت کن درسته کاری از پیش نمیره و ریسش هم ی خیاطه ک از خودشونه ولی درس عبرتی میشه و پیش همکاراش ضایع میشه بعد بگو دو تومن ک هیچ شما باید نصف پولم برگردونی بابت لباسی ک ی ساعتم ب تنم نموند و جر خورد خانم جون چی میگی شما

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

عزیزم من خودم مزون شب و عروس دارم.۲۰تومن هزینه خیلی زیادی ازت گرفتن همین قیمت برای دوخت عروس هستش.بر ...

اصلا قبول نمیکنه تازه پررو هم هست

پرو یک روز قبل عروسی رفتم 😐

اگه تنگ بود چرا خودت نمیگفتم برای چی اومدی پرو

کفتم من وسط کارهای عروسی بدو بدو اومدم پرو دیه اصلا متوجه نشدم چی به چیه

میخوای کجا بفرسته؟؟بفرسته بعد بگی باید لباس تنت باشه عکسش رابدی من بگم مامانم کارشناسی کنه ،بعدش بری ...

همه رو مث خودت میبینی کارآگاه؟

اگر ذهن تو اینجوریه دیگه چی بگم

فقط میخوام ببینم پاروش چیه و چجوری دوخته که انقد پولرفته و بد دوخته

من خودمم ۶ ساله خیاطی میکنم و رشته مدرسمم خیاطی بوده

اگر گفتم به استارتر گفتم نه به شما که فک میکنی همه مثل خودتن

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏