2777
2789
عنوان

من به این خیاط چی بگم

579 بازدید | 50 پست

بچه ها من برای عروسی یک لباس دادم مزون که کارش حرف نداره و بیسته مثلا

بیست میلیون ازم پول کرفت ۱۶میلیون دوختش ۴میلیون جواهر دوزسش

همون اول که رسیدم تالار نوار دبی پایین لباس باز شد و همش تو دست و پام بودم

بیست دقیقه بعد لباس از قسمت روی با سن شروع کرد یک بند انگشت وا شد از هم دوختش و لباس زیرم دیده میشد

و جواهر های دوخته شده روی لباس شل شده بودن و چنتاشون آویزون

زنگزدم بهش و گفتم خودت رو برسون اصلا نمیتونم پاشم لباس تر بد جا باز شده جواهر آویزون شده

خلاصه اومد کوک زد

بعد عروسی بهش زنگ زدم گفتم این چی بود دوختی من فقط یک ساعت پوشیدم بعد رفتن آقایان که مراسم هدیه دادن بود رفتم زود عوض کرد لباس ارزون و ساده ام رو پوشیدم بعد میگه بی سلیقه پوشیدی باید دقت میکردی تو پوشیدن و راه رفتن و نشستن😐بعد میگه پارچه ات کشی نبود

میگم تو که میدونستی کشی نیست یک سانت گشاد تر میدوختی خلاصه اصلا زیر بار نمیره

لباس بچه ها همه ی مهمون ها و آشنا ها که اونجا بودن میگفتم تنگ دوخت شده کلا

چه جوری بهش بفهمونم کارش بد بود ؟

گفت تا هزینه رو ندی نمیدم تحویل لباسم ،فقط دو تومن ش مونده که ندادم گفتم بعد عروسی میدم الان پیام داده به حسابم برن؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برو اتحادیه بگو این بوده شرایط دوخت چقدر باید هزینه بدم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ وضعشه اینجوری کار کردن؟

مادره منم خیاطه بهترین لباس شب و عروسو میدوزه تا حالا نشده قبل پرو و تایید پولو بگیره

پرو نرفته بودی؟

میتونی برام عکس لباسو بفرستی؟

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

بعدم ۲۰ میلیون پول دوخت دادی حتما ده تومنم سنگ و پارچه دادی . با همون ۲۰ تومن بهترین لباس ر می خریدی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یعنی خاک کاهو برسر خیاط

و خاک معمولی بر سر تو اگه بخوای یک ریال پول بهش بدی،خداوکیلی برو اونجا آبرو نزار براش،

لباسی که تو عروسی نتونی بپوشی پس تو مراسم ختم پدر خیاط میخوای بپوشی؟؟؟

برو تف کن تو صورتش

وا چ وضعشه اینجوری کار کردن؟مادره منم خیاطه بهترین لباس شب و عروسو میدوزه تا حالا نشده قبل پرو و تای ...

میخوای کجا بفرسته؟؟بفرسته بعد بگی باید لباس تنت باشه عکسش رابدی من بگم مامانم کارشناسی کنه ،بعدش بری تو مسایل خصوصی ؟؟

بدجوری ذهن مریضت را خوندم ای کسی که شدیدا مشکوک میزنی 😃