2777
2789
عنوان

آشپزخونه مون رو چیکار کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 74543 بازدید | 1507 پست
منم میام مدام نگاه میکنم و لذت میبرم.حیف گاعی گمش میکنم حتی تو علاقه مندیا

ذخیرش کن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ذخیرش کن

کردم باز گم میکنم😑

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قوت دختر مهربون انباری خیلی خوب شدهامان از دست این باباهای ما آشغال جمع کن هستنحرف مامانت روی با ...

نه در مورد این آشغالا حرف هیچ کس اهمیت نداره اینایی که ما بهش میگیم آشغال خط قرمزشن😂

عزیزم چرا انقدر وسیله ریختی رو سرویسا خب جمع کن تا بقیه بچشم نیاد اون ظرفارو هر دفعه خالی کن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

شما فقط و فقط هر سری، ی وسیله ای چیزی پاره شد یا شکست از لباس بگیر تا هرچی بریزی دور اینقدر ب همریختگی درست نمیشه

از این ب بعد سعی کن همین کارو کنی

موفق باشی دختر قوی و توانمند👌🏻👌🏻

عزیزم از اول تاپیکت بودم و بهت افتخار میکنم عجله نکن و خودتو خسته نکن خیلی عالی پیش رفتی منم لایک کن بیام

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا