2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

73 بازدید | 10 پست

شوهرم سربازه نگین چرا باهاش ازدواج کردی!

همش به شغل آیندش فکر میکنه همش حالش بده عصبیه

اصلا حرف پدر و مادرشو گوش نمیده لجبازه پدرو مادرشم اصلا هواشو ندارن امروز مامانش جلو من بهش گفت تو مسئولیت پذیر نیستی

حالم خیلی بده دوسش دارم اما از این رفتاراش خسته شدم

هی به سرم میزنه برم با مادرشوهرم درد و دل کنم اما مادرشوهرم از من خوشش نمیاد

خسته شدم تروخدا راهکار بدین

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

حرف چیو گوش نمیده؟مادرش اینا چی میگن بهش؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

حرف چیو گوش نمیده؟مادرش اینا چی میگن بهش؟

مثلا میگن برو از فلان مغازه چیو بگیر

شوهرمم میگه به اون یکی پسرتون بگین همونی که هواشو دارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میگن برو از فلان مغازه چیو بگیر شوهرمم میگه به اون یکی پسرتون بگین همونی که هواشو دارین

چندسالشه شوهرت؟

با خانواده همسرت زندگی میکنین؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

همینه دیگه، حرف بزرگتر رو گوش نمیکنین، آخه چرا با آس و پاس ازدواج میکنین که حتی شغل نداره سربازیش تموم نشده تو این گرونی وحشتناک، اینجور ازدواجها معمولا افسردگی و هزار جور جنگ و دعوا و... به دنبال داره، چاره ای جز صبر کردن نداری، صبر کن ببین شوهرت هدفش چیه، چیکار میخاد بکنه برا زندگی مشترک

همینه دیگه، حرف بزرگتر رو گوش نمیکنین، آخه چرا با آس و پاس ازدواج میکنین که حتی شغل نداره سربازیش تم ...

چیبگم خب چهره واقعیشان الان دیدم

تو عقدیم ۲۴

عزیزم نمیخواد با مادرشوهرت درد و دل کنی

همسرت رو متوجه کن که این وضع مناسبتون نیست

چیبگم خب چهره واقعیشان الان دیدم

نیازی نبود چهرشون رو ببینی دختر جان، پسری که میاد خاستگاری معمولا اولش میپرسن شغلت چیه، درآمدت چقد هس؟ چی داری؟ سربازی رفتی؟ اگه چیزی تو چنته نداشته باشه باید ردش کرد، وگرنه با هوا که شکم سیر نمیشه، والا شوهرم خونه داشت ماشین داشت سربازیش رو رفته بود، شغل هم داشت، درامدشم بد نیس ، بخدا بازم به زور زندگیمون رو میچرخونیم تو این تورم وحشتناک، حالا حساب کن طرف هیچی نداشته باشه حتی شغل

نیازی نبود چهرشون رو ببینی دختر جان، پسری که میاد خاستگاری معمولا اولش میپرسن شغلت چیه، درآمدت چقد ه ...

الان باید چیکار کنم؟ یه اشتباهی کردم پشیمونم

جایی رو هم ندارم برم

ازدواج کردم چون فکر میکردم قراره تو خونه بمونم چون با ناپدری زندگی میکردم چون ناپدری منو از خونه بیرون کرد باید چیکار میکردم