2777
2789
عنوان

برنامه تون برا 💕🤗

50 بازدید | 4 پست

برنامه تون برا شب یلدا چیه میخاید کجا برید چیکار کنید چی بپوشید؟؟؟؟

ما ک قراره بر این همه دور هم جمع شیم خونه داییم اون روز صحبت کردیم این میگف خونه من اون میگف خونه من دیگ بلاخره تصمیم بر این شد بریم خونه داییم قراره از ظهر بریم تا صبحش😁😂

لباسم مشخص نیس هنوز🤪😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

هیچی طبق معمول این ده سال تنهاییم با این تفاوت که همسرمم سرکاره و نیست و اخرین ساله که تو غربتیم 😮� ...

واقعا چرا ۱۰ سال تنها بودین؟؟

انشالله حالا سال بعد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا ۱۰ سال تنها بودین؟؟انشالله حالا سال بعد

غربت گلم

رامون خیلی دوره جوری نبود واسه مناسبتا بتونیم بریم و بیایم

ده ساله عیدم تنها بودیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

غربت گلم رامون خیلی دوره جوری نبود واسه مناسبتا بتونیم بریم و بیایم ده ساله عیدم تنها بودیم

اخیی

اشکال نداره گلی مهم اینه کنار هم دلتون شاد باشه 🧡همسرتم قطعا برا شما داره میره سرکار حالاعم ک دیگ سال اخرتونه ک تو غربتین