2777
2789
عنوان

دهک بندی

63 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

دهک مون تا چند وقت پیش چهار بود الان یه دفعه شده نه

یه خونه هشتاد متری و یه پراید مدل نود داریم

با دوتا بچه حقوقمون هم سی به پایین

کسی اعتراض زده به دهک بندی؟

نتیجه میده یا نه؟

فقط یکی از اقوام به اسم من امسال یه تارا خرید که اونم بعد یک ماه زدیم به نام خودش ممکنه به خاطر اون باشه

چون پول رو میزد به حساب من بعد ایران خودرو برداشت می کرد😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همونه تو اقوام ما هم این مورد پیش اومد کلا قطع کردن یارانه اش رو

یعنی اعتراضم جواب نمیده؟

آخه معلومه پول از چه حسای اومده و ماشین هم اگه پیگیر بشن معلومه به نام کی هست و بابت فروشش پولی دریافت نکردیم

آره ممکنه به خاطر همون پول باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

ما مستاجریم،۳ تا بچه دارم،یه ماشین داریم

چون یه مدت خونه نتونستیم پیدا کنیم،رهن خونه رو صاحب خونه زده بود به حسابمون،وسایل مون خونه مادر شوهرم انباری داشتن،بردیم اونجا

خودم خونه بابام بودم با بچه ها،همسرم خونه باباش

به خاطر رهن خونه که موند تو حساب همسرم،دهک ما از ۳ شد ۶

اعتراض زدیم و فک کنم بعد ۱سال کردن دهک ۵

تو فامیل داریم کسی که دهک ۳ هست،ولی ۳تا خونه دارن و یه باغ دارن و یه ماشین

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ما مستاجریم،۳ تا بچه دارم،یه ماشین داریمچون یه مدت خونه نتونستیم پیدا کنیم،رهن خونه رو صاحب خونه زده ...

همین معلوم نیس چه جوری دهک بندی میکنن

خواهر شوهر من هم دوتا بچه داره خونه نداره بچه دانشجو فقط شوهرش مسافر کشی میکنه بعضی وقتا هم ماشین عوض میکنه چندساله یارانه و معیشتی نمیدن بهشون

بیشتر به خاطر گردش حساب

یعنی اعتراضم جواب نمیده؟ آخه معلومه پول از چه حسای اومده و ماشین هم اگه پیگیر بشن معلومه به نام کی ...

حالا اعتراض بزن

ولی اشتباه کردی .چرا همچین کاری کردی اونم هیچ پولی واسه حواله ماشین نگرفتی . شک نکن واسه همین دهک رفته بالا چون ماشبن صفر کارخانه الان به نامته. میگی زدیم به اسمش ولی اون ماشین حالا حالا ها به نامت هست .

حالا اعتراض بزن ولی اشتباه کردی .چرا همچین کاری کردی اونم هیچ پولی واسه حواله ماشین نگرفتی . شک نکن ...

رفتیم تعویض پلاک به نام طرف زدیم همه چی رو

پول هم که از حساب خودش میزد به کارت من سریع برداشت می شد فقط یه ماه ماشین به نام من بود

رفتیم تعویض پلاک به نام طرف زدیم همه چی رو پول هم که از حساب خودش میزد به کارت من سریع برداشت می شد ...

ببین پول به حسابت میومده برداشت میشده گردش حساب داشتی! بعدشم ماشین صفر کارخانه ب نامت شده . درسته به نام طرف زدی ولی صفر کارخانه تا چند وقت تو سیستم حذف نمیشه . البته نظر من اینه ها . حالا برو پیگیری من ببین چی میشه