khatereh_۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5523 عنوان ابن چه حسی ههههه💔 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست کلاس دهمم به همکلاسی دارم از لحظه ای که دیدمش برام فرق داره برام از بقیه مهم تره نمیدونم یه حس عجیبی دارم همش دنبال اینم توجه اشو جلب کنم خیلی برام تمام حرکاتش مهمه همش میخام بیخ گوشش باشم ینی چییی؟ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 دیروز | 04:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5523 ۳۰ سلامت باشیاما نگاه چقدر گذشته اما هنوز فراموش نکردی 💔😅میترسم منم فراموش نکنم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
مهر1574 عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 1221 سلامت باشیاما نگاه چقدر گذشته اما هنوز فراموش نکردی 💔😅میترسم منم فراموش نکنم وا دیگ الزایمر ندارم ک.الان هم اون ازدواج کرده هم من استوریاشو نگاه میکنم ولی دیگ اون حسی ک داشتم وجود نداره
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 3013 این زندگی دیگه زندگی بشو نیست......:) ((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 74 هیچ وقت یادم نمیره برا این تو دفترخاطراتم چیزی بنویسه رفتم طرفش و اون محلم نداد.بعدش چقد گریه کردم🤦 ... دقیقاا این اتفاق برای منم افتادهمه نوشتن اون ننوشت 😑حوصله نداشت
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 74 سلامت باشیاما نگاه چقدر گذشته اما هنوز فراموش نکردی 💔😅میترسم منم فراموش نکنم هر چی بیشتر بذاری تو ذهنت بمونه دیرتر فراموشش میکنی .. واسه همین میگم اگه میخوای بیشتر از این درگیر نشی دیگه خیلی بهش فکر نکن