khatereh_۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 عنوان ابن چه حسی ههههه💔 | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست کلاس دهمم به همکلاسی دارم از لحظه ای که دیدمش برام فرق داره برام از بقیه مهم تره نمیدونم یه حس عجیبی دارم همش دنبال اینم توجه اشو جلب کنم خیلی برام تمام حرکاتش مهمه همش میخام بیخ گوشش باشم ینی چییی؟ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 امروز | 04:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 فقط بهش فکر نکن اصلا به خودت اجازه نده بهش فکر کنیفکر کن یه آدم دیگه مثل بقیه سبا خودت اینکار رو نکن ... فاصله میگیرم میرم یه گوشه واسه خودم میشینم میگه چی شده؟ چته؟ چرا اونجا نشستی؟ کنارش میشینم توجه نمیکنه درخواست میدم ( فالو) قبول نمیکنه خستم کرده 😂💔فقط واتساپ همو سیو داریم اونم فقط تو گروه شاید گذری باهم حرف بزنیم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 70 همین سختش کرده چت جی بی نی میگه عاشق شدم😑😂 من میگم یه حس زود گذره ولی ۵ ماه شد... 💔 خب ... بهت تبریک میگم چون این ۵ ماه قراره بشه ۵ سال 😐🤝🏻😂یا سعی کن باهاش دوست بشی یا فراموشش کناین وسط بلاتکلیف نمون
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 یکی تو مدرسمون هست مثلا خیلی پشت همست انگار چن تا دوست داره.. یهو میبینم با دوتا دستاش میگیری همشونو ... 🤣🤣🤣 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 خب ... بهت تبریک میگم چون این ۵ ماه قراره بشه ۵ سال 😐🤝🏻😂یا سعی کن باهاش دوست بشی یا فراموشش کنای ... موندم بلاتکلیف هرکار میکنم نزدیک بشم نمیشه همهتولدشم دعوتم کرد اما قراره نرم الکی گفتم سالگرد پسر خالمه چون اونجا دوستای دیگش هستن البته یبار گفت بهم ولی خب شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 70 فاصله میگیرم میرم یه گوشه واسه خودم میشینم میگه چی شده؟ چته؟ چرا اونجا نشستی؟ کنارش میشینم توجه نمیک ... دقیقا مثل مورد من .... واقعا خیلی نگران شدم که چنین اتفاقی داره واست میفته 😭چون من واقعننن سرش زجر کشیدم .. حتی اینقدر افسردگیم شدید شد که میخواستم خ.کشی کنمولی واست دعا میکنم که انشاالله این اتفاقا واست نیفته 😭
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 دقیقا مثل مورد من .... واقعا خیلی نگران شدم که چنین اتفاقی داره واست میفته 😭چون من واقعننن سرش زجر ... بسم الله حالا جالب اینه من اینطوری نبود خود لعنتیش منو کشوند سمت خودش انقد لوند بازی درآور اول سال رد میشد بوس میفرستاد میخندید توجه میکرد تا من توجه کردم همچی انگار خاموش شد 😂😑💔 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 70 یکی تو مدرسمون هست مثلا خیلی پشت همست انگار چن تا دوست داره.. یهو میبینم با دوتا دستاش میگیری همشونو ... وااای منمممممچطور ممکنه اینقدر شباهت ....😭😂من واقعا این زمانا حس روح تو کلاس دارم از بس هیچکی به من توجه نمیکنه
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 وااای منمممممچطور ممکنه اینقدر شباهت ....😭😂من واقعا این زمانا حس روح تو کلاس دارم از بس هیچکی به م ... عاشق شدیم رفت 🤣 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
مهر1574 عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 1213 منم دقیقا مثل تو بودم سال دهم 😂فقططط سعی کن فراموشش کنی که عاقبتت مثل من نشهسر یه موردی مثل این دو ... من کل کلاس نگام روش بود انگار دوسش داشتم
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 من کل کلاس نگام روش بود انگار دوسش داشتم انگار چیه داشتی دیگه منم همینم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
rozhan_asnta عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7286 وااای منمممممچطور ممکنه اینقدر شباهت ....😭😂من واقعا این زمانا حس روح تو کلاس دارم از بس هیچکی به م ... هعییی دقیقاا😭😂بخاطر همین غیرحضوری میرم الان سال آخرمهمهه دارن با هم حرف میزنن من دارم واسه خودم چرت و پرت مینویسم😂شاید بخندم ولیی خب حس خوبی نبودد🫠 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 الان استوریاشو چک میکنمولی دیگ حسی ندارم چون یکطرفش احساس سرد میشه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5518 هعییی دقیقاا😭😂بخاطر همین غیرحضوری میرم الان سال آخرمهمهه دارن با هم حرف میزنن من دارم واسه خودم چر ... خوشبحال اونایی که درک نمیکنن شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸