2789
عنوان

خواب رفیق

52 بازدید | 6 پست

پیش رفیقی که ۸ ساله باهاش رفیق بودم کار میکردم بحثمون شد دیگه پیشش نرفتم ولی چند باره که توی خوابم میاد خوشحالم که آشتی کردیم بعد که بیدار میشم میبینم نه خواب بود بنظرتون چیکار کنم اونم هم من کارم اشتباه بود هم اون نامردی زیاد کرده بود هم خیلی صلاح منو میخواست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواب ها بازتابی از انتظارات ما هستند شاید دلتون میخواد که دلخوری بینتون نباشه

هم دلم میخواد برم آشتی کنم هم غرورم اجازه نمیده که برم چون فکر میکنم که اون بیشتر تقصیر داره

هم دلم میخواد برم آشتی کنم هم غرورم اجازه نمیده که برم چون فکر میکنم که اون بیشتر تقصیر داره

کلا اگر کسی دوست خوبی بوده باشه در همه ی شرایط کناره ادم باشه فقط یه اشتباه مرتکب بشه یا حداقل خوبی هاش خیلی بیشتر ازخطا هاش باید بخشیدش.

کلا اگر کسی دوست خوبی بوده باشه در همه ی شرایط کناره ادم باشه فقط یه اشتباه مرتکب بشه یا حداقل خوبی ...

سعیمو میکنم خدا شاهده بعد اینکه با هم قهر شدیم خیلی بلا سرش اومده واسه این میخوام باهاش آشتی کنم چون هم میخوامش هم اون تو شرایط بد پشت هم بودیم ولی روزگاره دیگ وقتی زن بگیری اولویت اولت میشه زن هر چیزی یه جایگاهی داره ولی آدم بخاطر کسی که دوروزه اومده رفیقشو کنار نمیزاره