2777
2789
عنوان

بی خوابی بچه یازده ماهه

68 بازدید | 14 پست

توروخدا کمکم کنید 😭😭😭😭دارم دیگ گریه میکنم

دختر من یازده ماهشه تا هفته پیش خوابش عمیق عمیق بود دوازده شب میخوابید تا دوازده ظهر اما از هفته پیش خیلی یهویی بشدت بخواب شده ساعت دوازده میخوابه بعد یکی دوساعت بیدار میشه بعدش همش کسله خوابش میاد اما خوابش نمیبره هرچقد بازی میکنم که خسته بشه بخوابه تا بغلش میکنم ک بخوابه چرتش میبره اما باز چشماش باز میشه کلافه میشه همش نمونش دیشب تا دو خوابید دو بیدار شد تا هفت صب بخدا داغون شدم کل بدنم درد میکنه بچه خودش بکنار دیگ ک چقد اذیت میشه توروخدا اگ تجربه ای دارید کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما داره دندون درمیاره

چاره ای نیست طفلک خودش هم اذیته

لثه هاشو چک کن ببین ورمی قرمزی چیزی نداره

لثش خارش نداره؟

اگر ادیت بود با دکترش مشورت کن ممکنه بهت از ژل هایی که برای ماساژ لثه و ارامبخشی درد لثه هست بهت بده اگر شدید باشه و خدای نکرده تب کنه استامینوفن و اینا

حتما داره دندون درمیارهچاره ای نیست طفلک خودش هم اذیته لثه هاشو چک کن ببین ورمی قرمزی چیزی نداره لثش ...

اصلاااا اثری از دندون نیس تازه دراورده دوتا هشت تا دندون دارع برای دندون اصلا اینجوری اذبت نکرده

زمانی که بچه بیقرارمیشه ونمیخوابه حتما یه جایی ش دردمیکنه اگه گریه میکنه وپاش روبه طرف شکمش میبره دلش دردمیکنه اگه سرش رو به طرف گردن میبره گوشش درد میکنه اگه دوست داره گاز بگیره وانگشت ش رودرون دهانش میبره یاآب دهانش راه میوفته ازدندون ش هست سعی کن وقتی بیدارمیشه دل وکمرش روماساژ بده حتی میتونی باروغن زیتون کمی چرب کنی وماساژبدی شایدبدنش سرما خورده طرف گوشش روماساژ بده اگه شروع کرد گریه کردن شایدگوشش عفونت کرده یااینکه وسط پاش میسوزه که میتونی با پمادکالاندولا چرب کنی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
زمانی که بچه بیقرارمیشه ونمیخوابه حتما یه جایی ش دردمیکنه اگه گریه میکنه وپاش روبه طرف شکمش میبره دل ...

بخدا همرو امتحان کردم مغزم داره سوت میکشه ببرمش دکتر ببینم چی میگ دیوانه شدم

اصلاااا اثری از دندون نیس تازه دراورده دوتا هشت تا دندون دارع برای دندون اصلا اینجوری اذبت نکرده

شاید یه مشکل دیگه داره

علایم خاصی نشون نمیده؟

شاید دندون آسیاب باشه اونا بیشتر از پیش و نیش اذیت میکنن بچه رو

از خیلی قبل تر بچه بیقراری میکنه تا در بیان

اگر خیلی تغییر کرده و واسه دندونش نباشه حتما یه مشکلی داره دیگه طفلک ببرش دکتر

بخدا همرو امتحان کردم مغزم داره سوت میکشه ببرمش دکتر ببینم چی میگ دیوانه شدم

دخترگلم حتما بچه موردی داری چون میگی قبلا میخوابیده پس یه اشکالی هست یه آیت الکرسی بهش بخون نازش کن خودت جلوش بیقراری نکن باهاش رفیق باش همینه بچه تابیآدبزرگ بشه هزار رنگ عوض میکنه وتو که مادری بایددربرابرش صبوری کنی فدااات بشم فردا ببرش نزدپزشک تا ایشون دقیق معاینه ش کنه واشکال روپیدا کنه ودرمان ش کنه غرزدن وچکنم چکنم فایده نداره هم روحیه خودت وهم اون بچه خراب میشه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شاید یه مشکل دیگه داره علایم خاصی نشون نمیده؟شاید دندون آسیاب باشه اونا بیشتر از پیش و نیش اذیت میکن ...

دندونش نیس امشب دهنشو نگا کردم اصلا نه قرمزی داره نه ورم حتی دیشب ژل دندونم زدم گفتم شاید دندونش معلوم نیس اصلا فایده نداش

شاید داره دندون تخت در میاره پسر من دوتا باهم در آورد اذیت میکرد یا یه غذایی میدی که نفخ میکنه اذیته