2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید خیلی ناراحتم

218 بازدید | 11 پست

به گوشم رسیده خواهرشوهرم پشتم گفته برادر من وکیله اونوقت زن داداشم بلدنیس یه چایی بیاره برامون

اخه خونمون که اومدن من گاهی برای چایی همسرم کمکم میکنه البته میدونم اشتباه کردم جلوشون زرنگ نبودم که خودم بیارم حرف نباشه پشتم چی بهش بگم که بفهمه غلط اضافی کرده

خیلییییی عذر میخوام که اینو میگم

ولی تا باسنی سوخته نشه دهنی باز نمیشه

حسادت کرده

اتفاقا چقدر خوب که همسرت جلو بقیه کمک میکنه

ارزشت میره بالا

اهمییت نده

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خیلی خوب کردی دادی همسرت پذیرایی کنه

اونم بهتره چیزی نگی حسودی کرده حرف مفت زده به روی خودت نیار دفعه بعدم همین کار رو بکن و بعد مهمونی ها حسابی از زحمات همسرت تشکر کن تا یکوقت نتونن پرش کنن این کارشو بزاره کنار

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه تعدادشون زیاد بوده بگو همسرم نمیزاره چیزای سنگین بردارم سینی چای هم خودش برداشت که من سینی سنگین ...

توضیح نشونه ضعفه

قرار نیست برای هرچیزی به کسی توضیح بدی

زندگی زناشویی که این حرفارو نداره

وظیفه اش مگه چای ریختنه؟

کار مشترک که دست گل همسرش درد نکنه کمک میکنه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود