2777
2789
بنظرم تو سنه کم ازدواج دختر باید قید خیلی از آرزوهاش که تو مجردی راحتر بهش میرسه بزنه و بشینه تو خون ...

دقیقا

من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد

دقیقا من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد

خیلی بده حسرت بمونه به دل آدم تا آخر عمر حسرت میخوره

میشه از بی معرفتی ها تنها شد... میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه انتخاب خودشون بوده من دلم ب حالشون نمیسوزه چون خیلی منو شماتت کردن از سر حسادت

دقیقا بدم جالب اینجاست که فکر میکنن ازدواج کردن تو سنه کم چقدر شاهکار کردن

دقیقا بدم جالب اینجاست که فکر میکنن ازدواج کردن تو سنه کم چقدر شاهکار کردن

و خصوصا بچه دار شدن ک دیگه مدال افتخار میفته گردنشون

انگار چ کار خاصی کردن والا گربه ها هم سالی ۲ بار میتونن بزان

تو این شرایط کشور باید خیلی شرایطت خوب باشه تا شاید آوردن ی بچه ب این دنیا ظلم نباشه

بعدش هم مادر خوبی بودن کار هر کسی نیست

و خصوصا بچه دار شدن ک دیگه مدال افتخار میفته گردنشون انگار چ کار خاصی کردن والا گربه ها هم سالی ۲ با ...

دقیقاااا باهات موافقم

دقیقا من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد

مثلاااا چیاااا؟ من ۲۴ سالمه لیسانسم شغلم ندارم احساس میکنم خیلی ب درد نخورم میشه راهنماییم کنی یا اصلا امید بدی

مثلاااا چیاااا؟ من ۲۴ سالمه لیسانسم شغلم ندارم احساس میکنم خیلی ب درد نخورم میشه راهنماییم کنی یا ا ...

تحصیلات خوب .شغل و درآمد خوب . مسافرت مجردی و با دوستام . ماشین و پس انداز برای خودم

ببین عزیزم زندگی مسابقه نیست و ددلاین نداره . یسری ها میگن تا ۳۰ فلان کارو نکنی دیگه نمیتونی ولی حقیقت اینه ک محدویت تو افکار ماست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792