babybaran مدیر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1250 عنوان بهترین سن ازدواج برا دختز | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست از دوربریاتون کدومش تو سن بالا خوشبخت شده کدومش پایین؟ ب نظرتون کدوم خوبه؟ 1404/09/29 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nirvana_98 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 639 بنظرم تو سنه کم ازدواج دختر باید قید خیلی از آرزوهاش که تو مجردی راحتر بهش میرسه بزنه و بشینه تو خون ... دقیقا من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد
الماس01 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 103 دقیقا من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد خیلی بده حسرت بمونه به دل آدم تا آخر عمر حسرت میخوره میشه از بی معرفتی ها تنها شد... میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊
nirvana_98 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 639 خیلی بده حسرت بمونه به دل آدم تا آخر عمر حسرت میخوره دیگه انتخاب خودشون بوده من دلم ب حالشون نمیسوزه چون خیلی منو شماتت کردن از سر حسادت
الماس01 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 103 دیگه انتخاب خودشون بوده من دلم ب حالشون نمیسوزه چون خیلی منو شماتت کردن از سر حسادت دقیقا بدم جالب اینجاست که فکر میکنن ازدواج کردن تو سنه کم چقدر شاهکار کردن میشه از بی معرفتی ها تنها شد... میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊
nirvana_98 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 639 دقیقا بدم جالب اینجاست که فکر میکنن ازدواج کردن تو سنه کم چقدر شاهکار کردن و خصوصا بچه دار شدن ک دیگه مدال افتخار میفته گردنشون انگار چ کار خاصی کردن والا گربه ها هم سالی ۲ بار میتونن بزانتو این شرایط کشور باید خیلی شرایطت خوب باشه تا شاید آوردن ی بچه ب این دنیا ظلم نباشه بعدش هم مادر خوبی بودن کار هر کسی نیست
الماس01 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 103 و خصوصا بچه دار شدن ک دیگه مدال افتخار میفته گردنشون انگار چ کار خاصی کردن والا گربه ها هم سالی ۲ با ... دقیقاااا باهات موافقم میشه از بی معرفتی ها تنها شد... میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊
babybaran مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1250 دقیقا من چون ۲۹ سالگی ازدواج کردم ب خیلی از چیزایی رسیدم ک برای دخترای فامیلمون حسرت شد مثلاااا چیاااا؟ من ۲۴ سالمه لیسانسم شغلم ندارم احساس میکنم خیلی ب درد نخورم میشه راهنماییم کنی یا اصلا امید بدی
nirvana_98 عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 639 مثلاااا چیاااا؟ من ۲۴ سالمه لیسانسم شغلم ندارم احساس میکنم خیلی ب درد نخورم میشه راهنماییم کنی یا ا ... تحصیلات خوب .شغل و درآمد خوب . مسافرت مجردی و با دوستام . ماشین و پس انداز برای خودم ببین عزیزم زندگی مسابقه نیست و ددلاین نداره . یسری ها میگن تا ۳۰ فلان کارو نکنی دیگه نمیتونی ولی حقیقت اینه ک محدویت تو افکار ماست
babybaran مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1250 تحصیلات خوب .شغل و درآمد خوب . مسافرت مجردی و با دوستام . ماشین و پس انداز برای خودم ببین عزیزم زندگ ... شغللل خیلی مهمه که من ندارم😭