2777
2789

من گذاشته بودم همه گفتن دختر ولی پسر بود

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من گذاشته بودم همه گفتن دختر ولی پسر بود

خدا برات حفظش کنه

منم قبل این بچم یک سقط داشتم تو ۱۲هفته سونو حدس زد احتمالا دختر وقتی به دنیا اومد اصلا دکتر نتونست تشخیص بده جنسیت چیه

خدا برات حفظش کنه منم قبل این بچم یک سقط داشتم تو ۱۲هفته سونو حدس زد احتمالا دختر وقتی به دنیا اومد ...

عزیزم متاسفم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خودم ۱۳۷۶/۱۱/۱۱جنین ۱۲هفته و ۵ روز

واااای چه جالب سن بارداری منی دقیق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز