2789

همون ک خودت گفتی وضعیت اقتصادی بد .. البته اینم بگم ادم برا اشنا شدن باید تو جامعه فعال باشه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب قول ی نفر

میگف وشهر مث خونه س

هر کی داره از قدیم داره

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

همون ک خودت گفتی وضعیت اقتصادی بد .. البته اینم بگم ادم برا اشنا شدن باید تو جامعه فعال باشه

هی محبوب من چرا منو پیدا نمی کنی🤣

واقعا روابط سخت شده پیچیده شده خیلی

هی محبوب من چرا منو پیدا نمی کنی🤣واقعا روابط سخت شده پیچیده شده خیلی

نگران نباش پیدات میکنهه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

دختره توی خیابون جلوی مردا و پسرا به دوستش فحشای مردونه میده.. افتضاح اصلا.اصلا شرم نمیکنن اون کلمات رو به زبون میارن؟؟؟؟آخه اونو کی میره بگیره برا ازدواج

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟