2777
2789
عنوان

وام فوری

79 بازدید | 6 پست

دوستان شما راهی برای دریافت وام فوری سراغ ندارید ؟ مثل قبلا ویپاد . الان اونم نمیده شرایط تغیر کرده. اخه اگه پول داشتم وام میخواستم چیکار

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وام بانک مهر. پول را باید بخوابونی تا وام بگیری

پول بخوابونم که بقیه هم میشه ، من فوری لازم دارم. نوشتم که

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
امتیاز وام رسالت بخرتو دیوار ولی باید فیش حقوق داشته باشی

فیش حقوقی کجا بود

گلم اینطوری به ما وام نمی دهند. وام ایون طوری پارتی کلفت می خواد. ببین با سند خونه وام مسکن می تونی ...

از این وامای گنده نمیخوام که

قبلا ویپاد میگرفتم یه ماهه برمیگردوندم . اونم میگه پول باید بذاری بمونه