sara7091 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 58 عنوان سوال 43 بازدید | 6 پست نظرتون در مورد دختری که بعد از یکی دو قرار به دعوت پسری میره خونه اش چیه؟ اصلا آیا این حرکت درستیه که حتی وقتی دو نفر در رابطه هستن دختر به بهانه ی شناخت بیشتر و شفاف تر بره منزل پسر؟ در خارج از کشور رایجه ولی آیا در جامعه ی ما هم رایجه؟ 1404/09/28 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodayeman1403 عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 2107 کشورای خارج کلا فرهنگشون فرق میکنه مثلا تو امور جنسی راحتن. ولی درکشور ما نه رایج نیست خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه
گلیاس20 عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1140 دختر بعد یکی دو قرار برای شناخت بره خونه پسر؟!😐چه پیشرفت چشمگیری کردن بعضی دخترا حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 3145 تو خارج بعد نیم ساعت آشنایی تا ته رابطه جنسی برن هم عادیه برای شما هم عادیع؟ عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
sara7091 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 58 تو خارج بعد نیم ساعت آشنایی تا ته رابطه جنسی برن هم عادیه برای شما هم عادیع؟ خیر بنده قید و بند دارم. چون در اجتماع می بینم چنین چیزی رو صرفا برام سوال بود...
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 3145 خیر بنده قید و بند دارم. چون در اجتماع می بینم چنین چیزی رو صرفا برام سوال بود... همین دیگه خارج که در اکثریت اصلا قید و بند نمونده ایران هم فرهنگش داره شبیه خارج میشه اینجا هم کم کم عادی میشهمستند ایکسونامی رو پیشنهاد میکنم ببینی میفهمی مسیر ایران عین امریکاست کلاه خودمون رو باید سفت بچسبیم تا همرنگ جماعت نشیم عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 3145 خیر بنده قید و بند دارم. چون در اجتماع می بینم چنین چیزی رو صرفا برام سوال بود... همین دیگه خارج که در اکثریت اصلا قید و بند نمونده ایران هم فرهنگش داره شبیه خارج میشه اینجا هم کم کم عادی میشهمستند ایکسونامی رو پیشنهاد میکنم ببینی میفهمی مسیر ایران عین امریکاست کلاه خودمون رو باید سفت بچسبیم تا همرنگ جماعت نشیم عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...