2821
2789

@niniyar

این کاربر به شیعه اهانت میکرد

رسیدگی کنین

جان وایت، نویسنده: او فرار نکرد،برخلاف نتانیاهو،و در پروندههای اپستین هم نامش نیست،برخلاف ترامپ.برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود،لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.برای #دختران واقعی ایران، دختران مدرسه ای ابتدایی در #میناب که امروز به شهادت رسیدند🥀🖤 #هشتگ میزنید؟ مو میتراشید؟ ترانه میسازید؟ یا اسمهایشان برایتان آب و نانی ندارد؟🖤🖤🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام نی نی یار عزیز استارتر به شیعه توهین کرد من تگتون کردم تعلیق شد عزیزم؟

@niniyar

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

سلام نی نی یار عزیز استارتر به شیعه توهین کرد من تگتون کردم تعلیق شد عزیزم؟ @niniyar

کدوم تاپیک؟ فقط یک تگ از شما دیدم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت