2777
2789
عنوان

از خدا بدم میاد🥺

100 بازدید | 11 پست

بهشگفتم خدا ازت بدم میاد

خیلیم بدم میاد

زندگیم مث جهنمه،نه یک سال نه دو سال نه سه سال نه ده سال من کل عمرم ٢٢ سال تو جهنم بودم و هستم

ینی چی که منو یادش رفته مگه من بنده اش نبودم؟ مگه نمازمو نخوندم؟ مگه دعا نکردم؟مگه مناجات نکردم؟ مگه یادش نبودم شکرشو نکردم؟

ازش بدم میاد حتی حاضر نیس یه دلخوشی کوچولو بهم بده بدجنس ،نوبت من که رسید خدایی رو یادش رفت

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

چی بگم فقد میدونم بعد سختی اسونیه

منم تو رنج هستم ولی امیدم حفظ میکنم

به آدمها فرصت بده هر اشتباهی پایان یک رابطه نیست.گاهی کمی درک، کمی صبر و دیدن رفتارهای بعدی،بهتر از یک قضاوت عجولانه است.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی بگم فقد میدونم بعد سختی اسونیهمنم تو رنج هستم ولی امیدم حفظ میکنم

دروغه هیچ جا ثابت نشده

کو بعد از سختی اسونیه؟

خدا رید تو زندگی من چه قبلش چه بعدش

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
دروغه هیچ جا ثابت نشدهکو بعد از سختی اسونیه؟خدا رید تو زندگی من چه قبلش چه بعدش

هعی درکت میکنم💔💔

به آدمها فرصت بده هر اشتباهی پایان یک رابطه نیست.گاهی کمی درک، کمی صبر و دیدن رفتارهای بعدی،بهتر از یک قضاوت عجولانه است.

هعی درکت میکنم💔💔

هیچ کس نمیدونه چه بلایی سرم اومده من

هیچ کس نمیدونه چه بلایی سرم اومده من

میخوای برات ایه چندتا بفرستم آروم شی؟

میخوای برات ایه چندتا بفرستم آروم شی؟

نه عهد بستم سمت هرچی مربوط بهخدا میشه نرم

میفهمم عزیزم💖

فقد بدون هستن ادمایی که از من و تو رنج بیشتری دارند

امشب با ترس نگرانی شکم گرسنه میخوابن..

گاهی باید لابه لای درد صبر انتخاب کرد

خیلیا تو فشارن یکی خیانت یکی فقر یکی..

هرکس داره رنج خودش روی دوش میکشه

چاره چیه وقتی تو قران میگه من انسان در رنج افریدم کاری از ما ساخته نیست

برای تکامل و رشد روحی مجبوریم صبر کنیم😔💔

میفهمم عزیزم💖فقد بدون هستن ادمایی که از من و تو رنج بیشتری دارندامشب با ترس نگرانی شکم گرسنه میخواب ...

بیخود کرد ساخت مگه من خواستم بسازه من گفتم به این دنیای کثیفش منو بیاره

بیخود کرد ساخت مگه من خواستم بسازه من گفتم به این دنیای کثیفش منو بیاره

روحت قبل اومدن به دنیا پذیرفته

تازه یه آیه هست میگه سرنوشت شما توی یک کتاب از قبل نوشته شده..

همه چیز ثبت شده

مشکلات امروزت تصادفی نیست پشتش حکمتی هست که فقد خدا با خبره

اون میدونه موفق میشی توانش داری این مسیر برات قرار داد

رنج میکشی ولی بعدش به یه نسخه انسان بهتر تبدیل میشی

خدا دوست داره شاهد رنج تو هست