2821
2789
عنوان

از ازدواجت

125 بازدید | 15 پست

از ازدواجت راضی هستی؟

چرا؟

من هرکیو دور و برم میبینم پشیمونه از ازدواج کردنش

هرکی ام میگه که راضیه وقتی رفتار شوهرشو باهاش میبینم میگم چقد احمقه که میگه راضی ام

خیلیارو هم میبینم که به اجبار موندن با اینکه بهشون بی احترامی میشه ارزششون دونسته نمیشه یا حتی از طرف شوهرشون بهشون خیانت میشه بازم مجبورن بمونن

اینارو میبینم دلم میخواد ازدواج نکنم💔

هیچوقت قرار نیست همه چیز پرفکت باشه

اگر بخوایم از ترس شکست کلا تا اخر عمر تنها بمونیم پس زندگی چه فایده داره

سعی کنید چشماتونو باز کنید موقع انتخاب بقیشم بسپارید به خدا

شکست و جدایی هم بخشی از زندگیه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم خوشبختی هاشون قایم میکنن و فقط از بدبختی هاشون بهت میگن ، بعد مردها ام اکثرا پشیمونن فقط زنها نیستن ،بخاطر نبود آموزش درست و ازدواج های هول هولکی و بی فکره ،میگن یه مدت رفت و آمد کنید زیر نظر خانواده تا حدودی میشه شناخت اما خیلیا زود عقد میکنن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
مردم خوشبختی هاشون قایم میکنن و فقط از بدبختی هاشون بهت میگن ، بعد مردها ام اکثرا پشیمونن فقط زنها ن ...

نه بابا تو زندگیاشون هستم دیگه میبینم خودم

کسی نمیاد بهم چیزی بگه

نه بابا تو زندگیاشون هستم دیگه میبینم خودمکسی نمیاد بهم چیزی بگه

خب زندگی همینه دیگه خیلی رویایی فکر میکنن مجردا ،در بهترین حالتش ۶ ماه اول گل و بلبله بعدش زندگی زناشویی و قهر و شادی و ودعوا و اختلاف و.. ترکیبیه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خب زندگی همینه دیگه خیلی رویایی فکر میکنن مجردا ،در بهترین حالتش ۶ ماه اول گل و بلبله بعدش زندگی زنا ...

ولی من تنهایی خیلی راحت ترم راستش ترجیح میدادم تا اخر عمرم تنها بمونم اگه خانوادم حمایتم میکردن و رضایت میدادن مستقل شم

الان دخترداییم مامانش میگه میخوای چیکار شوعر کنی بمون پیش خودمون هعی

ولی من تنهایی خیلی راحت ترم راستش ترجیح میدادم تا اخر عمرم تنها بمونم اگه خانوادم حمایتم میکردن و رض ...

ازدواج خوب که خیلی خوبه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792