2777
2789
عنوان

یعنی چی که نمیخوره🎀🤍

459 بازدید | 48 پست

خانوما تابستون ما مسافرت رفته بودیم

من و خواهرم ست کفش( کتونی ) گرفتیم

داشتیم تست میکردیم گفتم یا رنگ متفاوت بگیر که قاطی نشه کفشامون یا هم مدل دیگه

پسره خندید گفت نمیخوره به قیافتون خسیس باشید

این یعنی چی

سکوت کردم چیزی نگفتم

اولا این به معنی خسیسی نیس

دوما یعنی چی به قیافت نمیخوره خسیس باشی

قبلا میخواستم بپرسم یادم رفته بود الان یادم افتاد گفتم بپرسم

منو مورد عنایت قرار ندید🥴😂😂😂😂😂😂😂😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

منظورش این بود که قیافت خوشگله فک کنم

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش حسود بوده ، من خیلی وقتا بجا حسود گفتم خسیس اشتباهی ، البته حسود نبودیا اون خواسته شوخی کنه شما درست گفتی همرنگ خوب نی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
منظورش حسود بوده ، من خیلی وقتا بجا حسود گفتم خسیس اشتباهی ، البته حسود نبودیا اون خواسته شوخی کنه ش ...

نه خسیس گفت

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من خیلی دیدم خسیس و حسود رو اشتباهی به جای هم میگن😂

خودمم چند بار اشتباه کردم

البته یه ربطایی هم بهم دارن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
باید از خودش میپرسیدی

نمیدوستم با پسر جماعت هم کلام شم

برای همین سکوت کردم و واکنشی نشون ندادم

من خیلی دیدم خسیس و حسود رو اشتباهی به جای هم میگن😂خودمم چند بار اشتباه کردمالبته یه ربطایی هم بهم ...

نه خسیس گفت

خواهر گفت خسیس؟

دوباره تکرار کرد بله خسیس😐

منظورش این بود که قیافت خوشگله فک کنم

🌷🌸

نه خسیس گفت خواهر گفت خسیس؟ دوباره تکرار کرد بله خسیس😐

خب دارم همینو میگم ! منظورش حسود بوده اشتباهی گفته خسیس

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
باید از خودش میپرسیدی

نمیدوستم با پسر مردم هم کلام شم اون یه حرفی گقت

من چرا باید جواب بدم!