2777
2789
عنوان

اسم

143 بازدید | 15 پست

بچه بنظرتون اسم هانا ب طاها میاد

اسم بچم طاهاس

باردارم بچم دختره میخام بزارم هانا خوبه؟

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

ارع فشنگ

بلوچی اسی؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارع فشنگ بلوچی اسی؟؟؟

ن گلم کوردم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

تارا و تمنا بیشتر میاد البته از تمنا خودم خوشم نمیاد :))

ولی هانا هم قشنگه بهش میاد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ن گلم کوردم

زنده باشین

اسم کاربریت تلفظ بلوچیه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تارا و تمنا بیشتر میاد البته از تمنا خودم خوشم نمیاد :)) ولی هانا هم قشنگه بهش میاد

هر چی میگردم ی اسم ک ب دلم بشینه پیدا نکردم

بنظرم سخت تر از بارداری انتخاب اسمه😅

هر چی میگردم ی اسم ک ب دلم بشینه پیدا نکردمبنظرم سخت تر از بارداری انتخاب اسمه😅

عزیزم بارداری خیلی سخته :))) جونت سلامت انشالله یه اسم در شان پیدا می کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

زیباست

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

هانا قشنگه ، مَها و تیدا هم بهش میاد

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

برفا هم کوردیه اسم کمیابیه

همسرم گفتن برفین ولی دوس ندارم