2789
عنوان

سن ازدواج

157 بازدید | 14 پست

سلام

فرض کنید یک آقا پسر ۲۶ ساله با مدرک فوق لیسانس کارمند باشد با ۴۴ م درآمد در ماه و مسکن سازمانی و خودرو دارد

به لحاظ اخلاق و خانواده هم مشکلی نداشته باشد

این فرد اگر به خواستگاری برود موافقت میشود یا نه؟ مثلا بگن هنوز بچه ایی

یعنی در حالت کلی چه خانواده هایی موافقت میکنند

اره خوبه دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داداش خیلی درگیر ازدواجیا

شرایطتت عالیه

برو جلو

ایشالله موافقت میکنه

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

مهم نیست چون ازدواج تماماً قسمته

روز خواستگاری سوره ی معارج بخون ، ( با دعای معراج فرق داره و اولش با سأل سائل بعذاب واقع شروع میشه [ جهت آسان سدن ازدولج ]

نکته : من قطعی فهمیدم تیاز نیست عربیشو بخدنی فارسیشم میشه

سنت کم نیس. مناسبه

رهــــاصالحـے🚫5️⃣..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

ببینید واقعا اگه به جای اینهمه تاپیک رفته بودی خواستگاری الان مزدوج بودی

من همسرم دوسال پیش اومد خواستگاریم

۲۶ ساله بود و سر کار هم نبود ولی خونه و ماشین رو داشت و بخاطر مریضی مادرش نمیتونست پیگیر کارش بشه سه تا بچه بودن و این بچه اخری بودش ولی مدرک لیسانس رو داشت و سربازی رفته بود

ولی از اونجایی که از نظر خانواده و اخلاق مورد پسندم بود ردش نکردم گفتم چند ماه نامزد باشیم تا کار پیدا کنی بعد عقد کنیم

حقوقش الان ۳۰ هستش و عقد کردیم

ببین اگه دختر عاقلی باشه اخلاقت براش ملاکه و حقوقت نکه مهم نباشه ولی در حد معقول باید باشه که بنظرم ۴۵ خوبه

موفق باشید