2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاننن

40 بازدید | 4 پست

شما رمان میخوندین؟خوشگل ترین رمانی که خوندین چی بوده؟

از اون رمان مافیایی یا خانزاده ای ها که یه دختر خیلی خوشگل توشون بود و از بدبختی میرسه به بهشت و ناراضیه خوندین؟مثلا به خودم توی ایینه زل زدم و به چشمای ابی اقیانوسیم و پوست سفید و لب های قلوه ای و بینی متنساب با صورتم نگاه کردم و مژه ها و موهای بلند طلاییم که خدادادی بود هارمونی خاصی رو ایجاد کرده بود.یه بوس واسه خودم فرستادم ایفون 17 رو برداشتم و سوییچ بنزم رو از ددی گرفتم پیش به سوی دانشگاه و چزوندن ارشام😂😂😂😂

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نیمدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐همچنان به برد پیت وفادارم و دلم قنج میرع واسه طاها

کی گفته من شیطونم قشنگه

دانشگاه دیوونه ها

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

کی گفته من شیطونم قشنگهدانشگاه دیوونه ها

واییییی😂😂😂😂

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نیمدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐همچنان به برد پیت وفادارم و دلم قنج میرع واسه طاها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا از اینا بخونم

معمولا خارجی میخونم. فانتزی پسندم. ولی خب ایرانی خوب مثل زیتون ، ایلگار دخترم ، شیاطین سیاه فرشتگان سفید آدم های خاکستری ، ناگفته ها ، جان و شوکران ، ماهی زلال پرست و ... خوندم.

عمرا از اینا بخونممعمولا خارجی میخونم. فانتزی پسندم. ولی خب ایرانی خوب مثل زیتون ، ایلگار دخترم ، شی ...

محتوای فاخر👌👏.