2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میشه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
اخه پایم صفره ۱ سال و نیم بيشتر وقت ندارم

بکوب بخون

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
از الان تا ۴۰۶؟شوخی میکنی باهام دیگه؟ملت از الان میخونن برا ۴۰۵ پزشکی میارن ، الان با این تاثیر معدل ...

خرم اباد ...اخه دندون میخوام ...پایم صفره متاهل هم هستم ولی بچه ندارم قشنگ مثل مجردا تایم دارم حالا یه غذا درست کردنه

چی قبول شدین ...کاش بشه واقعا خستم

دیپلمم کاملا متفاوت با رشته دانشگاهیم بود در واقع اطلاعاتم از اون رشته در حد ده درصد بود اونم واسه درس عربی عمومی و زبان عمومی و ریاضیش دیگه مابقیش ب گوشمم نخورده بودن

بخون حتما قبول میشی پذیرش خیلی نسبت ب سالهای قبل بهتر شده برنامه ریزی کن الان کلی پیج و کانالم واسه اموزش هست پس نگران نباش تو درسی نمیمونی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خرم اباد ...اخه دندون میخوام ...پایم صفره متاهل هم هستم ولی بچه ندارم قشنگ مثل مجردا تایم دارم حالا ...

خرم آباد خیلی رتبه تاپی نمیخواد به نسبت شهرهای دیگه

اگه میتونی حتما مشاور بگیر که انقد استرس نداشته باشی و منابع اینا هم درست انتخاب کن و تشریحی و تستی با هم پیش ببر

دندون هم میشه به نظرم تا بچه نداری بخون

جسارتا چند سالتونه؟