2821
2789
عنوان

کمک

70 بازدید | 13 پست

من و شوهرم چند روز هست هی بد میآریم امروز هم گازم شکست شوهرم وسایل برد بذاره خونمون میگه گاز افتاده فردا عروسیمونه دو روز قبل تصادف کردیم ماشین خرج برداشت ما به زور خرج عروسی رو درست کردیم این هفته هر روز یه اتفاقی افتاده دیگه میترسم چیکار کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عروسیتون مبارک باشه عزیزم بهتر اینقد نگین همش بد میاریم چون خودش باعث میشه اتفاقات منفی رو به سمت خ ...

جانم من هم اول تو چند تا گفتم انشالله خیر الان که شوهرم زنگ زد گفت گاز شکست دیگه خسته شده ام انگار هیچ چی جور نمیشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

عزیزم.نگرانی نداره!

خدارو شکر خودتون سالم و سلامتید!

این وسایل گیر میاد!

اگه بیشتر استرس داشته باشی، اتفاقات بد بیشتری وارد زندگی تون میشه.

پس خونسرد باش! اینا برات تجربه میشه😊

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
صدقه بدین.انشالله حل میشه.اسپند دود کن چشتون زدن

تمام این کارها رو کردم گلم

عزیزم.نگرانی نداره! خدارو شکر خودتون سالم و سلامتید! این وسایل گیر میاد! اگه بیشتر استرس داشته با ...

مرسی گلم ولی شوهرم بیشتر بی حوصله میشه میگه آخه چرا اینطور شدیم

عزیزم حتما این روزها صدقه زیاد بده اسپند دود کن یه خونی هم ریخته بشه خوبه مرغی خروسی بده به نیازمند گوشتشو

آیه فجعلهم کعصفٍ ماکول از سوره فیل 

رو هفت بار بخون بعد به خودت فوت كن

مدام اينو بخون به خودت و همسرت اروم فوت كن

عزیزم حتما این روزها صدقه زیاد بده اسپند دود کن یه خونی هم ریخته بشه خوبه مرغی خروسی بده به نیازمند& ...

مرسی گلم