2777
2789
عنوان

شوهری که

181 بازدید | 17 پست

هر چند وقت یه بار قیافه میگیره بعد خودش دوباره درست میشه ولی تو اون یکی دو روز ناراحتت میکنه، زنشو دوس داره یعنی؟

ما دوساله ازدواج کردیم، خودش میگه بیشتر از قبل دوسم داره ولی حس من اینجوری نمیگه احساس میکنم دیگه دوسم نداره، قبل ازدواج به پام افتاد تا قبول کردم یعنی تا این حد دوسم داشت، ولی سنشم کم بودا

مردا چون از یه نیمکره استفاده میکنن وقتی فکرشون درگیر میشه میرن تو خودشون اینجوری نیست که بخواد برات قیافه بگیرا توان اینو نداره هم مشغله فکری شو مدیریت کنه هم با زنش حرف بزنه و عادی باشه به این معنی نیست که دوستت نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا چون از یه نیمکره استفاده میکنن وقتی فکرشون درگیر میشه میرن تو خودشون اینجوری نیست که بخواد برات ...

کسی که دوسش داشت از فامیل چند ماهیه فوت کرده، هروقت به اون فکر میکنه با من بد میشه، الان دارم با گریه مینویسم تصورم از ازدواج این نبود، احساس میکنم دیگه دوسم نداره کاش بشه برم از اینجا

کسی که دوسش داشت از فامیل چند ماهیه فوت کرده، هروقت به اون فکر میکنه با من بد میشه، الان دارم با گری ...

چی بگم والا اینو نمیدونستم😔انشالله حالا که فوت کرده فراموشش کنه و اوضاع درست بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ایش شوهر منم دل بخواهی محل میده. دلش نخواد بی محلی میکنم.

منم کلا خودمو زدم به بیخیالی. محل نمیذارم.

هر وقت بیاد سمتم هم بیخیالم. زیادی براش ذوق نمیکنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب اینجوری که زندگی نمیشه

دیگه چاره ای نیست. آخرش که چی؟ مجبوریم یکم بسازیم، یکم بی محلی کنیم، یکم مقابله به مثل کنیم تا بگذره.

به این دلیل که نمیشه جدا شد با سه تا بچه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره ولی من بچه ندارم یعنی جداشم؟

بدی های دیگه هم داره؟

خرجی نمیده؟

پول تو جیبی نمیده؟

مسافرت نمی بره،؟

لباس نمیخره؟

رستوران نمی بره؟

با خانوادت بی محلی میکنه؟

خونه فامیلا و خانوادت نمیاد؟

مبجورت میکنه به حرف مادرش باشی؟

هر شب به زور می بره خونه مادرش؟

معتاد و خیانت کار و دست بزن داره؟

بدی های دیگه هم داره؟خرجی نمیده؟پول تو جیبی نمیده؟مسافرت نمی بره،؟لباس نمیخره؟رستوران نمی بره؟با خان ...

پول داشته باشه میده، خونه ی مادرش نه چیزی زورم نمیکنه کلا زور نمیگه، رابطش با خانوادم کمی شکرابه ولی تو ظاهر میاد بعضی وقتا، معتاد نیس

پول داشته باشه میده، خونه ی مادرش نه چیزی زورم نمیکنه کلا زور نمیگه، رابطش با خانوادم کمی شکرابه ولی ...

خب پس همون یه دلیل برا جدایی کافی نیست