2777
2789
عنوان

نقاب من به خاطر بچه هام موندم

92 بازدید | 3 پست

یکی از پذیرفتهشدهترین و دردناکترین نقابها در جامعه ما، نقاب فداکاری برای فرزندانه. بسیاری بهویژه زنان، در پشت این نقاب باشکوه و قابل احترام پنهان میشوند تا با ترسهای واقعی خود روبهرو نشوند: ترس از طلاق، ترس از تنهایی، ترس از ناتوانی در ساختن زندگی دوباره و هراس از قضاوت جامعه. آنها «ماندن» در یک رابطه خالی یا آسیبزا را با عنوان «فداکاری برای خانواده» توجیه میکنند و در این فرآیند، نه تنها آزادی و شادی خود را دفن میکنند، بلکه الگویی مخرب را به فرزندانشان آموزش میدهند:

الگویی که میگوید «تحمل رنج و ظلم، وظیفه عشق است». این بزرگترین فریب است. زیرا کودکی که شجاعتِ مادر یا پدرش را برای انتخاب یک زندگی سالم ببیند، درس اصیل زیستن و احترام به خویشتن را میآموزد؛ نه اینکه یاد بگیرد برای حفظ ظاهر، باید هستهی درونش را فدا کند. تغییر از جایی آغاز میشود که این نقاب را برداریم و به خود و جامعه جسارتانه اعلام کنیم: یک والد شاد و کامل، بسیار ارزشمندتر از یک والد قربانی و نیمهجان است. تنها در این صورت است که میتوانیم نسلی پرورش دهیم که به جای تحمل رنج، هنر ساختن زندگی شاد و متعادل را بلد باشند.

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ترس از تنهاییه؛ نه حرف بقیه ونه بی پناهی

فقط ترس از بی پولیه

ب همون خانوم یه ماشین و یه خونه و یه شغل بدن میره

ولی ازین نکته غافل نشیم ک خیلیا هم واقعا دوری از بچه رو نمیتونن تحمل کنن