2777
2789
عنوان

زن داداشم

183 بازدید | 11 پست

یه ماه پیش تولد بچمو خراب کرد داداشم قهر کرد رفت چون داداشم تو پسرشو زد زن داداشم سرش،داد زد ک چرا میزنیش .ادم بچشو جلو بقیه میزنه اینا رو با داد گفت داداشمم پاشد رفت بیرون و ما تولد رو بدون داداشم ادامه دادیم .حالا فردا تولد دخترشه دعوت کرده برم یانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن داداشت حق داشته

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

رنداداشت خراب نکرد این چه مدل دیدگاهی هست

خب اشتباه کرده داداشت و اونم این مدلی جواب داده

برو و تموم کن این مدل کینه و دیدگاه رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نمیدونم چرا میگن حق با زن داداشته اگه جلوی جمع نباید بچه رو دعوا کرد جلوی جمع هم نباید با همسر تندی و دادو بیداد کرد

میتونست اروم بهش بگه یا حتی پیامک بهش بده بعدا صحبت میکردن تو خونه داداشتم ادامه داده دیگه

به هر حال شما خودتو قاطی نکن برو

2790
2778
2791
2779
2792