2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون قد 170 وزن 68 باید به چند کیلو برسه که خوش اندام باشه؟!

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

مگه با۶۸خوش هیکل نیست؟؟

نمیدونم حس میکنم باید لاغر تر شم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

سلام گلم ناراحت نباش از خدا کمک بخواه سعی کن به خدا نزدیکتر بشی قرآن گوش بده مطمنم تو آدم بدی نیستی باید سعی کنی افکار تو کنترل کنی بهش فکر نکن اگر کاری چیزی داری خودتو سر گرم کن خیاطی کن نقاشی بکش کتاب بخون و یه چیز دیگه سعی کن زیاد رمان نخونی بنظرم خیلی تاثیر منفی میزاره همه رمانا نه بعضی هاشون به خودت برس بیرون برو با مادرت خواهرت ودوباره میگم خیلی مهمه به خدا نزدیک تر شو صلوات زیاد بده و قرآن گوش بده ان شا الله به موفقیت و پیشرفت برسی عزیزم و این مهمه نزاریم شیطان بهمون نزدیک بشه چون خوب و بد مون بستگی به اعمال و رفتار و حرکات مون داره در طول سال ها زندگی ان شا الله که ازم ناراحت نشده باشید این نظر من بود

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر