2777
2789

تا کارما بیاد تصمیم بگیره اینارو سد جاشون بنشونه

یه ۲۰ سالی میگذره و پیر میشیم .خودتون انتقام بگیرید بره

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجا تبادل نظرهاز طرفی حق داری مخالف باشیولی اگه جای من بودی و زندگی کرده بودی باور داشتی

آخه خیلی کسانی رو دیدم که واقعا نتیجه بدی هاشون رو دیدن..

ممکنه خیلی دیر دیده باشن اما دیدن

آخه خیلی کسانی رو دیدم که واقعا نتیجه بدی هاشون رو دیدن..ممکنه خیلی دیر دیده باشن اما دیدن

نه عزیزم

من آدم بد ذات پست فطرت دیدم

بقیه رو هم بدبخت کرد با کاراش

خیلی خوب و قشنگگگگگ زندگی میکنه

هیچ چیزی کم نداره همه چیزش رواله و زندگیش خوبه

ولی یه نفر مثل من زندگی سگ از مال من بهتره

در حالیکه من کاری به کسی ندارم

نه عزیزممن آدم بد ذات پست فطرت دیدمبقیه رو هم بدبخت کرد با کاراشخیلی خوب و قشنگگگگگ زندگی میکنههیچ چ ...

منم آزارم به کسی نمیرسه ولی تا دلت بخواد از روی حسادت چنان ضربه هایی خوردم که گفتن نداره

نه عزیزممن آدم بد ذات پست فطرت دیدمبقیه رو هم بدبخت کرد با کاراشخیلی خوب و قشنگگگگگ زندگی میکنههیچ چ ...

میدونی یه جاهاییش هم خودمونیم مقصریم که اجازه میدیم ضربه بزنن وگرنه آدم بد ذات کاری نداره تو بی آزاری اون از ذات کثیفش همه کاری میکنه که تو اذیت بشی اینا بیمارهای روانی هستن که از آزار و اذیت بقیه لذت میبرن

میدونی یه جاهاییش هم خودمونیم مقصریم که اجازه میدیم ضربه بزنن وگرنه آدم بد ذات کاری نداره تو بی آزار ...

نمیتونم حصار بکشم دور خودم که

اون خدایی که خلق کرده باید هوامو میداشت که نداره وقتی واسه اون مهم نیست و کاریرنمیکنه

حالا بقیه هرکارمیخوان بکنن

تازه نه کارما هست نه تقاص دادن

یک هزارممممم درصد هم باشه

فکر کن اون دنیا به چه دردم میخوره دیگه؟

وقتی دارم دین و دنیامو بخاطر بقیه و اطرافیان از دست میدم

از ما که گذشت اما خداوروزگار بد تا کرد خیلیم بد تا کرد

نمیتونم حصار بکشم دور خودم کهاون خدایی که خلق کرده باید هوامو میداشت که نداره وقتی واسه اون مهم نیست ...

بله منم همینو میگم اون دنیا دیگه چه فایده ای داره طرف ببینه جواب ظلم هاشو مهم این دنیا بود که طرف هر کاری خواست کرد و چیزیش هم نشد

بله منم همینو میگم اون دنیا دیگه چه فایده ای داره طرف ببینه جواب ظلم هاشو مهم این دنیا بود که طرف هر ...

این دنیا که نقده اینجوری داریم باچشم میبینیم

وای به حال اون دنیا که ندیدیم

همه ش الکی و دل خوش کنیه

این دنیا که نقده اینجوری داریم باچشم میبینیموای به حال اون دنیا که ندیدیمهمه ش الکی و دل خوش کنیه

آره فعلا که خدایی وجود نداره و اون دنیا هم اصلا معلوم نیست هست یا نه چون اگه بود بالاخره تقاص پس میدادن