2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
اینکه کاذب نیست عزیزم کاذب هاله میندازه

نمیدونم اینقدر منفی دیدم دیگه باورم نمیشه 🥺خداروشکر😭😭نیم ساعتی از خوشحالی فقط گریه میکنم

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

داد میزنه مثبتمممممبارکه انشاللا

فداتشم گلم انشالله قسمت همه واقعا اینقدر منفی دیدم که باورم نمیشه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اینقدر منفی دیدم دیگه باورم نمیشه 🥺خداروشکر😭😭نیم ساعتی از خوشحالی فقط گریه میکنم

چه حال خوبی قدر این لحظه ها روبدون تا لحظه ی آخر این صحنه تو یادت میمونه یه خاطره ی قشنگ ازش بساز

چه حال خوبی قدر این لحظه ها روبدون تا لحظه ی آخر این صحنه تو یادت میمونه یه خاطره ی قشنگ ازش بساز

آره واقعا محاله یادم بره🥺

مبارک باشه گلممم😍 مثبته مثبتههه انشالله قسمت همه منتظرا

مرسی عزیزم انشالله

برف و بارون میاد اینجا از لحظه ای که بیبی چک گذاشتم داره برف داره میاد😍🥺باورم نمیشه 😭😭😭خدایا شکر

مرسی عزیزم انشالله برف و بارون میاد اینجا از لحظه ای که بیبی چک گذاشتم داره برف داره میاد😍🥺باورم ن ...

اوووخی چند وقته اقدامی مگه؟

چه روز خوبی هم هس هم جمعه اس هم هوا خوبههه حسابی برنامه بچین همسرتو سوپرایز کنی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اوووخی چند وقته اقدامی مگه؟چه روز خوبی هم هس هم جمعه اس هم هوا خوبههه حسابی برنامه بچین همسرتو سوپرا ...

آره ولی همسرم تا شب نیست شب که اومد باید سوپرایزش کنم🥺😍شیش ماهه اقدامم عزیزم ولی خب من تنبلی تخمدان داشتم برا همین باورم نمیشد که بشه ب این زودیا

آره ولی همسرم تا شب نیست شب که اومد باید سوپرایزش کنم🥺😍شیش ماهه اقدامم عزیزم ولی خب من تنبلی تخمدا ...

یه سوال دارو خوردی برا تنبلیت؟ برا اون میپرسم ک دوستمون گفت من انقد پررنگ بود دوقلو بود میگم اگ دارو خوردی شایدم توام دوقلو داری🫢

یه سوال دارو خوردی برا تنبلیت؟ برا اون میپرسم ک دوستمون گفت من انقد پررنگ بود دوقلو بود میگم اگ دارو ...

آره امکانش هست عزیزم من یک ماه در میون لتروزول میخورم خب اما این ماه دقیقا ماه استراحت بود و لتروزول نخوردم حالا نمیدونم دوقلو بشه یانه اگ دیگه تاثیر لتروزول از ماه قبل مونده باشه🤭🤷♀️🤷♀️ نمیدونم واقعا هرچه خدا صلاح بدونه

آره امکانش هست عزیزم من یک ماه در میون لتروزول میخورم خب اما این ماه دقیقا ماه استراحت بود و لتروزول ...

ای خداااا پس احتمالش زیادهه . هرچی ک هست مبارکتون باشه 😍 نی نی باشه ،سالم باشه 😍

ای خداااا پس احتمالش زیادهه . هرچی ک هست مبارکتون باشه 😍 نی نی باشه ،سالم باشه 😍

انشالله.. فداتشم. مرسی مهربونم 💕💕 خدا همه رو حاجت روا کنه