7۷7 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 2661 عنوان سوال 92 بازدید | 6 پست اگر با کسی مواجه بشید که میبینید داره از نظر شما حرف اشتباهی میزنه و شما برای رد حرفش استدلال های خوبی داشته باشیدچکار میکنید؟ نظرسنجی کدوم باهاش حرف میزنم تا قانعش کنم باهاش حرف میزنم شاید نظر منم تغییر کرد از خودم مطمئن نیستم پس حرف نمیزنم نظرم برام اثبات شدست ولی علاقه ای به بحث و زحمت دادن به خودم ندارم ثبت مال خودت باش امروز | 04:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10025 یه بار میگم قانع نشد حتی اگه حرفمم درسته دیگه تکرارش نمی کنم به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
75golbanoo عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 7642 اطرافیان من لجوجن برا حرف غیرعلمیشون اصرار میکنن حالا تو خودتو بکش قبول نمیکنن
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1495 من باشم صحبت میکنم اگه استدلال هام درست باشن و بدونم میتونه به اون فرد کمک کنه حتما بهش میگم اگه هم نخواد بپذیره خب مسئولیتش با خودش من وظیفه خودمو انجام دادم .البته بستگی داره استدلال ها فقط از نظر ما درست باشن یه به طور کلی
lshaghayegh عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1818 اگر ادم مهمیه حرف میزنم قانعش میکنم شایدم خودم قانع شم سوتفاهمی رخ داده ولی اگر فرد مهمی تو زندگیم نباشه انرژیمو حفظ میکنم و صحبتی ندارم
آذرخشششششش عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 261 اینجور آدم ها رو ،چیز درست رو بهشون بگو اگه تونستی بهشون بقبولونی در نهایت که هیچ ،اگه فقط حرف خودشو میزنه و رو حذف اشتباهش پافشاری میکنه بذار بمونی تو خریت و نفهمی خودش ،توچرا حرص بخوری
آذرخشششششش عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 261 اینجور آدم ها رو ،چیز درست رو بهشون بگو اگه تونستی بهشون بقبولونی در نهایت که هیچ ،اگه فقط حرف خودشو ... حرف....بمونه