من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حتما از حسودي و حرص بهت زنگ نمی زنه حالا بزار دختر خودش حامله بشه انگار اولین فرد تو کره زمین که بار ...
الانم پسرم دو سال و نیمه س! واسه زایمانمم گیر داد خودش اومد پیشم (که به مشکلم برخوردیما😉) و انگشترم خریده بود واسم و بعد 3،4 ماه که به خواهرشومرم گفتم و زنگ زد دیگه هی کادوی سیسمونی و لحاف تشک و لباس واسه بچه میخرید میفرستاد! الانم زود زود زنگ میزنه با نوه ش صحبت میکنه! فقط اون خجالت کشیدنشو هنوز نتونستم هضم کنم😩
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
مادرشوهر منم هميشه حرف از بارداري ميزد و دوست داشت زودتر باردار شم اما وقتي شنيد باردارم اونجور كه فكر ميكردم خوشحال بشه نشده بود،وقتي شنيد قيافش يه جوري شد اما بعدش خوب شد و حالا كه ميرم خونشون هوامو داره
خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️