2777
2789
عنوان

پریود با خون ریزی غلیظ و وجود لخته

| مشاهده متن کامل بحث + 60901 بازدید | 33 پست

بچه ها خیلی ممنونم 💞💞💞💞

مرسی از همراهیتون 

به کمک شما یادم افتاد که پری قبلی ده روز پیاز خورده بودم 

و در مورد پیاز  درمانی شنیده بودم که خونریزی رو زیاد میکنه و لخته لخته میشه 

ولی ما اقدامیها انقد استرس داریم که اصلا یادم نبود

نتیجه اخلاقی این تایپیک اینکه اقدامیهای عزیز پیاز  درمانی کنن منم از پنجم شروع میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خیلی ممنونم 💞💞💞💞 مرسی از همراهیتون  به کمک شما یادم افتاد که پری قبلی ده روز پیاز ...

توروخدا میشه به منم بگین پیاز درمانی چیه؟؟اخه منم سه ماهه تو اقدامم نتیجه ایی هم نمیبینم فعلا هیچیم درباره ی این اقدام و این چیزا نمیدونم میشه یه توضیح بدید این ماهم پریودم یک هفته عقب افتاده و خیلی درد و ایناهم دارم با خونریزی زیاد،و لخته لخته عین جیگر چیکار کنم برم دکتر یعنی😥😥😥😥😥

توروخدا میشه به منم بگین پیاز درمانی چیه؟؟اخه منم سه ماهه تو اقدامم نتیجه ایی هم نمیبینم فعلا هیچیم ...

عزیزم شما چرا نرفتی دکتر؟

خونریزی قائدگی نباید در این حد به صورت لخته باشه این نشون دهنده این میتونه باشه که رحم پاک نیست و لانه گزینی انجام نمیشه 

اولا که حتما برو دکتر

دوما عدم بارداری ده ها دلیل میتونه داشته باشه حتما بررسی کن

سوما پیاز درمانی به این صورته از روز پنجم پریود روزی دووعده نیم ساعت قبل نهارو شام یه دونه پیاز زردو بجوشون و ابشو بخور تا ۱۵ روز 

عزیزم شما چرا نرفتی دکتر؟ خونریزی قائدگی نباید در این حد به صورت لخته باشه این نشون دهنده این میتون ...

این پایینشو من متوجه نشدم میشه واضح بدین.دکتر چی برم من کم سن و سالم 18سالمه کسیم پیشم نیست بپرسم ازش نه مادرم نه خواهرم اینا میشه شما راهنماییم کنید ممنون میشم😔😔😔

این پایینشو من متوجه نشدم میشه واضح بدین.دکتر چی برم من کم سن و سالم 18سالمه کسیم پیشم نیست بپرسم از ...

پیازو بپز و آبشو بخور از روز پنجم پریودت 

درضمن به خودت مربوطه ولی واقعا ۱۸ سالگی خیلی زود نیست برای مادرشدن؟