2777
2789
عنوان

شب وحشتناک

353 بازدید | 20 پست

وحشت دارم ازش شمال بودیم تا امشب. امشب یه فیلمی اورد باهم دیدیم یهو وسط فیلم بش گفتم چقد شبیه توعه مرده سر همین یهو قاطی کرد زد ب سیم آخر گفت سی. ک تیر بابا رفتم اونور تر ازش نشستم روهمون کاناپه گفت نگام نکن برو اونور بشین رفتم رو یه مبل دیگه نشستم گفتم ببخشید منظوری نداشتم بالش و پرت کرد سمتم گفت خفه شو حرف نزن نگام نکن گفتم چشم پاشد با بالش زد تو سرم چند بار بعدشم هرچی از دهنش در میومد گفت بهم .وحشت تو جونمه الانم ..

هرچی که فکرشو کنی میگه تو عصبانیت بدترین تحقیرایی ک هیشکی تحمل نمیکنه مث این حرفش زن و فقط باید زد کرد ازش کار کشید به زن خوبی نیومده فحش های رکیک ...

چهار ماهه ازدواج کردیم .میترسم رفته رفته بدتر شه خیلی میترسم..اخه دست بزنم داره

سریع جدا شو تا اتفاقای بدتر نیوفتادع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی خورده بود؟

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بخاطر حرفایی ک ب زنه داشت میزد حرفای اون ب من بوده قبلا .همه تحقیراش..

اسی شوهرت اعتقاد شدید ب بردع داری دارع ها

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

بخاطر حرفایی ک ب زنه داشت میزد حرفای اون ب من بوده قبلا .همه تحقیراش..

یعنی یه شخصیت مزخرف رو تو فیلم داشتید میدید یهو بهش گفتی عه چقد شبیه توعه ؟ این کارای چندش و مزخرف چیه 😂 خب رودرو بهش فحش میدادی که بهتر بود

خب عکس العمل اون بنده خدا طبیعی بوده

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن