2777
2789
عنوان

یعنی چی واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
اره میدونم چی میگی منم خیلی زیاد دیدم همیشه هم نگاهشون میکنم دانشگاه که میرفتم هفت صبح یجوری خوشگل ب ...

۷ صبح من انگار چکام برگشت خورده بود از بس عصبی بودم بیدار میشدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یه عروس فرفری دیدم تو یه کلیپ آماده شدن عروس و ارایشگری چقد ماه بود گفتین یاده اون افتادم

من عروسیم موهامو صاف کرد متاسفانه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خب میتونی گاهی وقتا جمعش کنی یا تل بزنی

یه جور حس خوب بهم میده ولی میگم نکنه بقیه پشت سر بگن شلخته اس

اره میدونم چی میگی منم خیلی زیاد دیدم همیشه هم نگاهشون میکنم دانشگاه که میرفتم هفت صبح یجوری خوشگل ب ...

خیلی دوست دارم راز اینجور خوشگل بودنشون بدونم چجوری حال دارن کله صبح پاشن تیپ بزنن منکه کله صبح دوساعت طول میکشه اسمم یادم بیاد

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

یه جور حس خوب بهم میده ولی میگم نکنه بقیه پشت سر بگن شلخته اس

نه بابا فقط سعی کن حالت شلخته طور نیاد تو صورتت فقط دور صورتت باشه یا یه دسته از موهات پشت گوشت باشه که نیاد تو صورتت

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

من چون دانشگاهم دور بود مجبور بودم چهار صبح بیدار شم انگار کتکم زده بودن

من ۶ بیدار میشدم یه دور خودمو فحش میدادم بعد آماده میشدم وسط راه تازه چشمام باز میشد این روند سال ها ادامه داشت تا کارمندیم آخرشم استعفا دادم

نه بابا فقط سعی کن حالت شلخته طور نیاد تو صورتت فقط دور صورتت باشه یا یه دسته از موهات پشت گوشت باشه ...

نه در اون حد تو چشمام نمیاد