2789
عنوان

شب جمعه

162 بازدید | 15 پست

وای دهنتون سرویس ، شب جمعه میای سایت همه دنبال شوهرن تاپیکا یکی در میون در مورد شوهره 😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهر چیه😂😂فقد اسمش شوهره

شوخره در واقع

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

الهی خدا به همه بده

چی بگم

ایشالا بده ما رو کچل نکنن

والا ما هم که داریم فرقی با مجردا نداریم

چرا؟

ربطی به شب جمعه نداره ، اینجا همه یا درمورد شوهر حرف میزنن یا درمورد خواهر شوهر یا مادر شوهر و فک و ...

خداروشکر زیاد نمیام عصابم خورد میشه وگرنه 😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز