2821
2789

وای نگو. . میدونی من وقتی رفتم دکتر چقدر قرص میخوردم حالم بده میشد بعد هم از بعد خوردن قرص باید زیاد آب بخور. بله خوب میشی. اما باید بعد از خوردن قرصش حتما حداقل. 4لیپان آب بخوری. من یک تنگ آب میخوردم.

من البته. از روغن زیتون استفاده کردن. دیگه دکتر نمیرم. وقتی می بینم گوط میخواد عفونت کنه با سرکه طبیعی خونگی و می آب جوشیده و کمی نمک دریا غرغر می کنم و بعد هم کمی روغن زیتون میریزم توی گوشم .وقتی میخوان بخوام توی تلفن کمی روغن سیاهددونه می ریزم. باید هر روز انجام بدی تا خوب بشی. حالم از قرصهای که قبلاً میخوردم بهم میخورد مجبور بودم خیلی زیاد آب بخورم چون قرصهاش عوارض داشت . تا دچار عوارضی نشم آب زیاد میخورم

وای نگو. . میدونی من وقتی رفتم دکتر چقدر قرص میخوردم حالم بده میشد بعد هم از بعد خوردن قرص باید زیاد ...

من اموکسی کلاو خوردم پدرم در اومد نمیدونم از اون یا سرما خوردم دیشب یهو بدن درد گرفتم ابریزش سرفه اسهاال

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اموکسی کلاو خوردم پدرم در اومد نمیدونم از اون یا سرما خوردم دیشب یهو بدن درد گرفتم ابریزش سرفه اس ...

عزیزم قرصها عوارض دارن . اما این که میگی سر ماحوردی مطمین باش حتما سرما نو خوردی. شبها میخوای بخوابی توی نافت کمی روغن سیاه دانه برن و توی گوشت کمی روغن زیتون. و. قبل از خواب آب جوشید ه ولرم شده با کمی نمک دریا و کمی سرکه طبیعی خونگی مخلوط کن و غرب غر کن. هر روز این کار بکن. تا خوب بشی. برای خودت دمنوش درست کن. تا خوب بشی.

عزیزم قرصها عوارض دارن . اما این که میگی سر ماحوردی مطمین باش حتما سرما نو خوردی. شبها میخوای بخوا ...

قشنگم دکتر چه قرصایی به تو داد

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

قشنگم دکتر چه قرصایی به تو داد

الان یادم نیست. قرص مخصوص عفونت گوش داده بود که اون قرص خیلی عوارض داره کلا باید خیلی از بعدش بخوری . من یک تنگ کامل بعدش میخوردم. فکر کنم توی همین سایت در مورد عوارض قرصش گفته شده. اگه بعدش ای زیبا بخوری بهتر تا دچار عوارضی نشی.

اگر دچار اسهال شدی. آب گرم کن بگذار توی کیسه آب گرم و به. بذار روی نافت و اطرافش تا. جلوی اسهال بگیره. من این کار میکنم خوب میشم. چه وقتی سرماخوردگی نمی تونی برای جلوگیری از اسهال مخلوط ماست و پونه بخوری.

2790
2823
2791
2779
2792