2821
2789
عنوان

یلدا نزدیکه 🧚✨

54 بازدید | 1 پست

۹ ماه هست پیش مامانم زندگی میکنم همراه خواهرم و برادرم .

خواهر برادرم مدرسه نمیرن. خواهرم همش خونه ست . مامانم هم صبح ها میره سرکار پرستاره کودکه

خودم هم الاف هر روز دنبال یک کار میگردم

تو خونه پنج جز از فروردین ماه تا الان حفظ کردم

کلاس تجوید رفتم . روخوانی روانخوانی رفتم .

با دوتا پسر آشنا شدم . اولی که خیانت کرد . دومی هم خودش رفت . (هنوز نفهمیدم که چطور منو ول کرد کسی که میگفت نرو خودش رفت)با اینکه اولین پسری بود منو به خانوادش معرفی کرد و حس امنیت کنارش داشتم اما از حق نگذریم ازیتش کردم . خودشم به حرفم گوش نمیداد هول بازی در می آورد.

بنا به دلایلی با پسر اولیه در حال حاظر اوکی شدم ولی کات میکنم به وقتش و میترسم بلایی سرم بیاره چون میاد دم خونمون .

رفتم مشهد رفتم کربلا

از شنبه هم میرم کلاس تزریقات ...

فقطططططط اینکه مامانم و خواهرم منو از خونه انداختن بیرون و باعث شد ی روز فقط پیش بابام باشم . و بعدش برگشتم پیش مامانم چونکه بابام در خونه قفل کرده بود برنگردم اما از سر پشت بوم فرار کردم ...

ی قسمت بد دیگش این بود که یک شب از سرکار یک شب بدون اسنپ برگشتم خونه و اون شب مرگ خودمو دیدم بخاطر اینکه مامانم برام اسنپ نگرفت . حتی غذا هم بهم نداد نه ناهار نه شام.

و یک بار اقدام به خودکشی کردم اما نشد چونکه مامانم در خونه قفل کرد که نرم بیرون .

با دوتا دختر دوست شدم اولی که دزد بود ولش کردم دومی هم مذهبی بود و مجبورم میکرد چادر بزنم منم خب علاقه ندارم تو خیابون چادر بزنم و خانوادم هم راضی نیستن. بهم گفت اگر میای باهام بیرون بلاکت میکنم و باعث شد که رهاش کنم .

الان یکسال شده که اون پسری که با دختر داییش بهم خیانت کرد رفته 💔🖤🥺 خیلیییییییییییییییییی اشکمو در اورد خیلی آزیت شدم بخاطرش تاپیک های پارسالم هست

گاهی اوقات وقتی یادش میافتم شدیداً دوست دارم که برگرده التماسم کنه ببخشمش. فقط میدونم ماشینی که من دوست داشتم رو خرید و آخرین بار که بهم پیام داد برج چهار بود گفت ماشین خریدم گفتم به درک و دعوامون شد تو دو ساعت و تمام .الکی بهش گفتم شوهر کردم .

گواهی نامه گرفتم .

و امسال فهمیدم مادر زادی ستون فقراتم کجه.

با سه تا زن سن بالا دوست شدم و فهمیدم هر سه تا آدم های حرومی آن ....

بعضی زن ها خیلیییییییییییییییییی خطرناکن.

دلم برای پسر عموم تنگ میشه هنوز عکسشو دارم بالاخره از بچگی میخاستمش ولی نشد .

زمان همه چیز عوض میکنه ✔️

دوماه دیگه میرم تو بیست سالگی🫀🙂

دانشگاه چیکار کنم

کار چیکار کنم

حفظ قرآن چیکار کنم

زندگیم چی میشه

با کی ازدواج میکنم

کی زنده کی مرده

خانوادم چی میشن

یعنی چطور میتونم پیشرفت کنم!

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز