2777
2789
عنوان

عکس گل

| مشاهده متن کامل بحث + 80279 بازدید | 110 پست
ژمینو اینه

وای منم دارم انقد بچه میده حالمو بد میکنی. کلیشو تکثیر کردم. یه دونه اش رو بچه هاشو میکنم تو توپک مادر رشد کنه فقط الان اندازه خربزه مشهدی شده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
تو نت واسه ژمينو هردوتاشونو بياره چرا؟! اين كاكتوس من داره نرم ميشه كم كم ...اون زرد بالاييشم داره ...

بله .تا کامل نگندیده میتونی پیوند بزنی

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با منین ؟

گلم من یه نفرو ریپلای کردم نت بازی در میاره نمیدونم کی بودند. ماشالا معلومه متخصص شدی تو زمینه گل و گیاه داریا. واقعا لذت بردم از گلاتون.

تو نت واسه ژمينو هردوتاشونو بياره چرا؟! اين كاكتوس من داره نرم ميشه كم كم ...اون زرد بالاييشم داره ...

از خاک درش بیار ببین ریشه ش تو چه حاله امیدوارم نگندیده باشه هر جا از ریشه ش نرم بود با چاقو استریل و تمیز اذوم ببر بهد ک گل سالم شد دوباره بزار تو خاک سبک مخصوص کاکتوس

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
اوه ماشاللله خیلی خوبه روحم تازه شد با گلاتون 🌼💜💜💜😍

این گوشه ای از حیاط خونه پدرشوهرمه

شیش تا کندو زنبور عسل هم دارن 

خونشون خیلی گل هست اما زنبورا ولو بودن افتادن دنبالم منم ترسیدم اومدم تو 

شب دوباره از گلاشون عکس میگیرم

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
کاغذی پیوندی سه رنگ در یک گلدان

اسمش چیهذچه جور اب میدی بهش

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
گلم من یه نفرو ریپلای کردم نت بازی در میاره نمیدونم کی بودند. ماشالا معلومه متخصص شدی تو زمینه گل و ...

ناقابله.آره واس خودم متخصص شدم خیلی علاقه دارم بهشون عاشقشوتم

اینم گلخانه ای که خرید میکنم ازش 

کجاس؟

اسمش چیهذچه جور اب میدی بهش

اسمش کاغذیه منتها این پیوند زده شده هر سه رنگ توی یه شاخه هست.آبشو یک روز در میان نورم که خیلی علاقه داره

این گوشه ای از حیاط خونه پدرشوهرمه شیش تا کندو زنبور عسل هم دارن  خونشون خیلی گل هست اما زنبو ...

ای جونم چه نازه عسلم هست تازه خوش ب حالت😍💜

ناقابله.آره واس خودم متخصص شدم خیلی علاقه دارم بهشون عاشقشوتم

عزیزمممم. خودت قابلی. کدوم شهری که انقد خوب گلات رشد میکنن؟