2789
عنوان

آریتمی قلبی

806 بازدید | 11 پست

سلام دوستان همسرم ۵ ماه هست که آریتمی قلبی پیدا کرده پزشکان تشخیص aF دادند هر دوماه یه تپش قلبی میگیره ضربان قلبش بالا میره می بریم بیمارستان یا با دارو یا با آمپول تپش قلب پایین میادش دارو هم داره آپیکسابان و متوپرولول مصرف میکنه گفتن باید عمل ابلیشن انجام بده کسی هست که تو اقوام این عمل ر و انجام داده باشن میگن اون ضخامت قلب رو باید فریز کنن حالا همسرم رفته طب سنتی میگه قابل درمان هست در کنار درمان خودش پیش دکتر سهیلا اسد زاده رفتیم اگر کسی هم که با طب سنتی درمان شده ممنون میشم بگید ویا دکتر خوب در بیمارستان رجایی یا قلب تهران می شناسید معرفی کنید

توروخدا خواهش میکنممم ب طب سنتی اعتماذ نکنید

نمیدونید روزانه چند تا مریض میبینم ک با طب سنتی بدتر شدن اومدن و دیگه کاری از ما ساخته نیست !

هزاار تا مثال میتونم براتون بزنم از مریضی ک برا چاق شدن رفته از این داروهای سنتی خورده فک کرده اره پودر گیاهیه نکو کورتون بوده بعد پنج سال با لوپوس اومده و هر ی قدمی ک برمیداره گریه میکنه !!

نکنید اینکارو اون متخصص کم کم ۱۵ سال در حیطه پزشکی و تخصصش خونده سنتی خوب بود الان بیمارستانای امریکا رو اون میچرخید خودتونو دستی دستی بیچاره نکنید

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

توروخدا خواهش میکنممم ب طب سنتی اعتماذ نکنید نمیدونید روزانه چند تا مریض میبینم ک با طب سنتی بدتر شد ...

طب سنتی که رفتیم نظام پزشکی داره ۲۷ سال شاگرد خیراندیش بوده پدر دوست همسرم بخاطر دیابت پاهاش رو میخواستن قطع کنن میره پیش دکتر خیراندیش پاهاش رو خوب میکنه

اون انداخته تو کله همسرم طب سنتی حالا همسرم هم میگه فعلا برم طب سنتی ببینم چی میشه

طب سنتی که رفتیم نظام پزشکی داره ۲۷ سال شاگرد خیراندیش بوده پدر دوست همسرم بخاطر دیابت پاهاش رو میخو ...

دقیقا نظام پزشکی چیوداره ؟ پزشکی عمومی ؟؟چون تا اخرین جایی ک من میدونم ما هنوز چیزی به نام رزیدنتی طب سنتی نداریم

عمومی میتونه تو حوزه تخصص قلب دخالت کنه اونم جراحی ؟؟!اگه اینه منم ی مطب بزنم

اونم ک میگید خوب شده قطعا کار طب سنتی نبوده یا داروهای خودشو سر وقت خورده یا بنده خدا صرفا علائمش پنهانه بیماریش در حال پیشرفته

با ی مثال ساده ب همسرتون بگید اگه خوب بود الان کشورهای جهان اولی مثل امریکا رزیدنتی طب سنتی میزدن اصن ! این چیزا فقط اینجاها پیدا میشه نتیجشم از مریض هایی ک هر روز میان درمانگاه و بیمارستان هامون مشخصه ...

طب سنتی که رفتیم نظام پزشکی داره ۲۷ سال شاگرد خیراندیش بوده پدر دوست همسرم بخاطر دیابت پاهاش رو میخو ...

اگه هممیخاید به همسرتون کمک کنید کافیه بخواید منطقا فکر کنه دوست داره بره زیر دست جراحی ک مدرک معتبر داره حداقل ۱۵ سال در حیطه پزشک و تخصصش خونده و هر جای دنیا بره با مدرکش میتونه جراحی و طبابت کنه یا ی طب سنتی ای ک حتی فرضا بگیریم نظام پزشکیشم درست باشه تهش عمومیه (نظام پزشکی رو چک کنید حتما تو سایت خیلی ها الکی میزنن ) واینکارش ن تنها هیچ کشور دیگه ای قابل قبول نیست و اجازشو نداره بلکه تو ایران خودمونم متخصص هامون قبولش ندارن

دقیقا نظام پزشکی چیوداره ؟ پزشکی عمومی ؟؟چون تا اخرین جایی ک من میدونم ما هنوز چیزی به نام رزیدنتی ط ...

به همسرم گفته طب سنتی پیش خیراندیش رفتیم میخواد برا همسر منم وقت بگیره من به همسرم عمل ابلیشن فریز کردن که میگم بریم وقت بگیر انجام بده میگه میخوای زود از دست من راحت بشی موندم با استرس بیماری همسرم

به همسرم گفته طب سنتی پیش خیراندیش رفتیم میخواد برا همسر منم وقت بگیره من به همسرم عمل ابلیشن فریز ک ...

من نمیدونم پزشکتون بهتون توضیح داده این عمل چیه و برا چی انجام میشه یا نه من به زبان ساده میگم بهتون شمام با مهربونی و خوش زبونی بالاخره رگ خواب همسرتونو بلدید بهش توضیح بدید و نشون بدید ک چون اتفاقا دوسش دارید و به فکرشید اینو میگید حتی با شیرین زبونی پیشنهاد کنید برید نظر چند تا متخصص دیگه رو هم بپرسید اینقدر براتون مهمه ینی

به همسرم گفته طب سنتی پیش خیراندیش رفتیم میخواد برا همسر منم وقت بگیره من به همسرم عمل ابلیشن فریز ک ...

حالا توضیحشم به زبون ساده میگم ک درکش کنید و ب همسرتون بگید

ببینید داخل بافت قلب ی قسمتایی ازش هست ک مسئول تولید این ضربان قلب و پر و خالی شدن قلبه ک میشه همین ضربان قلب عادی ما اگه این قسمتا زیاد شن قلب تند تند پر و خالی میشه و تند تند میزنه

عملشم میخاد این مراکز اضافی رو بسوزونه حذف کنه

حالا به همسرتون بگید فکر میکنه اینکار با چهار تا داروی گیاهی اصن ممکنه ؟!

تپش قلب همسر شما از استرس نیست ک دارو های صنعتی هم ارومیش کنن

اون مراکز بهم خوردن زیاد شدن باید اضافی هاش حذف شن

حالا توضیحشم به زبون ساده میگم ک درکش کنید و ب همسرتون بگید ببینید داخل بافت قلب ی قسمتایی ازش هست ک ...

نظرات شمارو نشونش میدم ولی امکان داره فریز کنه بعد دوباره برگرده