2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

143 بازدید | 9 پست

بچه ها شما مهمون سرزده دوست دارین؟ واکنشتون چیه؟

خانواده همسرم هیچوقت سرزده نمیان بدون دعوتم نمیان ،همیشه پذیرای ماهستن تو خونشون کلا زن وشوهر نشستن تو خونه و منتظرن بچه ها برن دیدارشون هرشبم بچه ها دورشونن ،من خیلی دوست دارم این عادتشونو

برعکس پدرو مادرم هی سرزده میان دارم کلافه میشم

حالا خونه من کمتر میان اما بازم سرزده دوست ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂ومنی که هرروز صبح بیدارمیشم بچه هامو میبرم خونه بابام اگه نبرم میان دنبالمون به زور میبرن اقوام شوهرکه نسبت خونی با آدم ندارن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
😂😂ومنی که هرروز صبح بیدارمیشم بچه هامو میبرم خونه بابام اگه نبرم میان دنبالمون به زور میبرن اقوام ...

خب بابات اینا دنبال توان اما برای من جوریه که مامانم اصلا میزبان خوبی نیست هیچوقت هم پی مارو نمیگیره ک یه ماهه نیستی ،اما الان ک پاییزه دلش میخواد شب نشینی بره خونه بچه ها ،اقوام شوهر هم رابطه خونی ندارن اما خوبش نعمته ،من از مادرشوهرم درس خوبی گرفتم ک ارج و قرب خودمو بدونم هیچوقت سرزده نرم خونه حتی بچم

نه سرزده میرم خونه کسی نه خوشم میاد سرزده کسی بیاد خونم .چون حال خوبی هم ندارم ایم روزا .اگه حال دل ...

منم الان برنامه داشتم ک کیکمو اماده بکنم فردا مشتری میاد ببره ب مامانم گفتم نیاین