2777
2789
عنوان

به پیک موتوریها چایی گرم بدید

1215 بازدید | 86 پست

دوستان هوا بشدت سرده ، زنگ زدیم پیک برامون غذابیاره بنده خدارو موتور یخ زده بود من یه لیوان چایی گرم براش اماده کرده بودم وقتی رسید تقدیمش کردم گفتم اقا باخیال راحت بخور نوش جونت من درو میبندم معذب نشی هروقت خوردی لیوان بزار پشت درخودم برمیدارم ( انقددددد بنده خدا خوشحال شد گفت ابجی دستت دردنکنه واقعا سرما تا استخونم رفته بود )

تابستونا هم که خیلی گرمه من شربت خنک براشون اماده میکنم و کلی خوشحال میشن

گفتم به اشتراک بزارم تجربه م رو همین کارای خیرکوچولو گشایشهای بزرگی تو زندگی ادم مسازه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا سری میرن

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من تو یکبار مصرف میدم تو راه پله یا تا موتور میرن میخورن یا میگیرن دستشون رو موتور تا مقصد بعدی میخورن که تایمشون دیر بشه صابکار غر بزنه

تابستوناهم همیشه آبمیوه تو یخچال دارم میدم بهشون

من همسرم تو تایم عقدمون پیک موتوری بودو همیشه میگه خیلی سخته و همیشه به فکرشون هستیم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

وقت ندارن وایسن باید سریع برن

من هربار دادم خوردن و رفتن ، میشه تو یه بار مصرف کاغذی ریخت که ببرن باخودشون معطل نشن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

2790
2778
2791
2779
2792