2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

99 بازدید | 14 پست

خانما من دوروز پیش کیت تخمک گذاری گذاشتم یه خط تار اومد پایین بنطرتون یعنی چی؟چندروز بعدبنطرتون موقع تخمک گذاریمه.۴ام عادت شدم ۷ام تمام شد الان ۱۳هوم هنوز علائم تخمک گداری روندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز حدود ساعت 12 تا 2 کیت رو بزار

دوتا خط شد یعنی نزدیکی

دوتا خط همرنگ پر رنگ شد یعنی 24 ساعت آینده تخمک ازاد میشه

یک شب در میون اقدام داشته باش. روز تخمک گذاری هم داشته باش

انشالله نتیجه می گیری

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
هر روز حدود ساعت 12 تا 2 کیت رو بزار دوتا خط شد یعنی نزدیکی دوتا خط همرنگ پر رنگ شد یعنی 24 ساعت آ ...

من میخوام بچم پسرشه میخوام دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کنم یه چیزی شوهرموازوقتی عادت شدم تاحالا نگهداشتم باهاش رابطه نداشتم ک قوی بشه ارضاعش دیگه تحمل نداره داره دیونه میشه نمیدونم چیکارکنم.دوروزپیش کیت گذاشتم خیلی تاربودامروزم خیلی تاربود بازم یعن تادوروز دیگه ترشحاتم میاد موقعه تخمک گذاریم میشه یا پنج شیش روز طول میکشه

ن عزیزم باید پررنگ بشه تا معلوم بشه موعد تخمک گذاریته

بنظرت چندروزدیگه طول میکشه اخه شوهرم دیگه تحمل نداره ازموقعه عادت ماهانم تاحالا ک ۱۰روز گذشت اصلا رابطه نداشتم باهاش

بنظرت چندروزدیگه طول میکشه اخه شوهرم دیگه تحمل نداره ازموقعه عادت ماهانم تاحالا ک ۱۰روز گذشت اصلا را ...

سیکلت اگه 28روزه باشه ممکنه چهاردهم پررنگ بشه برا من اینجور بود ولی اولین روز پاک شدن پریودت نزدیکی میداشتین بابا اینجور ممکنه تو خواب بیاد و نقشه ت خراب بشه

سیکلت اگه 28روزه باشه ممکنه چهاردهم پررنگ بشه برا من اینجور بود ولی اولین روز پاک شدن پریودت نزدیکی ...

اخه اولین ماه دارم اینجوری اقدام میکنم.اشتباه کردم نمیدونستم اصلا

بنطرت الان یه بارباهاش رابطه داشته باشم بعدبازنگهش دارم براروز تخمک گذاریم؟یعنی چند روز دیگه این دوت ...

آره عزیزم اصلا مشکل نداره مردا جنب میشن تو خواب بدبختیش اینه ی مدت نزدیکی نداشته باشی

من میخوام بچم پسرشه میخوام دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کنم یه چیزی شوهرموازوقتی عادت شدم تاحالا نگهدا ...

اتفاقا اسپرم مونده چون تحرک نداره دختر میکنه

حداکثر زمان موندن اسپرم با تحرک بالا 3روزه، بدترین اسپرم ها یک روزه ان که هنوز خوب متحرک نشدن و بالای سه روزن که پیر شدن

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت